Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

probáltad már ezt az olaj típust?
nem ez az de kb így néz ki a kiszemelt csak doboz nincs rajta
Ha frissen vásároltad, akkor miért adod el?
Láttam hirdetsz egyet.
Ezt Ő sem gondolta komolyan
én is mondtam neki meg probáltam poénos lenni de nem cserél azt mondja enyém többet ér
csak probáltam meg magyarázni miért szar és miért ne cseréljem le a dob féket
ha valakinek van 130 oda adom az enyémet mert barátom régi motorját meg kapom 150 tehát ennyi, a téma off
Szép a motorod
Nem kell lecserélni,így kell eladni és kész....
Amúgy meg tényleg az új üléshuzattal rakjál fel képet a hirdetésbe,mert ezerszer jobban néz ki vele
Ilyenek ezek a csúnya mérnökök. Az idő haladtával lerontották a fékhatást. Minek cserélték le a korszerű dobféket
oké oké igazatok van
én is lecserélném de eladásra már nem fogom
Ebben nem értünk egyet,mert egy dobfék hamarabb elmelegszik mint egy tárcsafék,és a vizes saras környezetben is jobb a tárcsafék mert letolja a fékbetét a dzsuvát a tárcsáról,míg a dobban meg benne marad a kosz/víz,és hatástalan lesz.
de nem is a gyári féked van
Az hülyeség,hogy sárba jobb a dobfék mert ez a 320 as tárcsa ami nekem fent van a 6 dugós féknyereggel annyira szépen adagolható még sárba is és a fékhatása az nagyon jó mert még volt mikor aszfalton nagyobb fékezésnél 2 személlyel is elemelkedett a földtől a hátsó kerék.
Eneos city-max kb 1700 Ft/liter.
Japán olaj.
értelek én de nekem is sajnos sokba van ez az mtx
és ha nem megy el lehet meg marad azt ennyi
semmi baj a fékel azért mert dob fékes azért még lehet jó persze tudom jobb a tárcsa de nagy dágványba van előnye is ja meg persze nem melegszik el mint egy tárcsa fék
De tény régi is elavult is meg nagyon szeretnék már egy 4t
De azt a pénzt rá lehet kicsinyenként is költeni télen.Én is 135.000 ft ért vettem 4 éve a domit amin az első futómű és a hátsó is szar volt és zörgött benn a vez lánc.Kicsinyenként talpra állítottam és azóta más futómű van alatta komoly fékkel és a vezlánc is ki lett cserélve veztengellyel együtt,de nem egyszerre hanem kicsinyenként mert úgy nem olyan fájdalmas.
de igazad van off a téma mátol azt ennyi
szerintem igazad is van meg egy kicsit nincs de mind1 neked az enyém ennyit ér nekem meg majd kiderül ha lesz valami jelentkező
Szerinted egy 120 ezer forintos 600-as az milyen mert szerintem egy rakás kaki amire rá kell költeni min100 ezer
Na bazzeg Janszi ezt most jól felütötték
Nem bántás ez csak már kibaszottul unalmas,hogy szinte minden nap elsütöd azt,hogy motort veszel de utána meg írod,hogy nincs rá pénzed.Ha tényleg motort akarnál venni akkor az Mtx-et eladnád 100.000 ft környékén ami a reális értéke lenne nagy jó indulattal,aztán tennél hozzá még 10-20.000 ft ot és vennél egy 600-as endurót amit idővel kicsit helyre pofoznál.Ehelyett inkább azon álmodozól,hogy eladod 160.000 ft ért azt a kb 25 éves elől-hátul dobfékes Mtx-et.Szerintem ezzel a pár mondattal az egész fórum véleményét irtam le.
ha olvasnál talán rá jönnél dolgokra és nem bántanál egy ismeretlen embert
anyagal egy 10-es
igazából egyezkedés van mondot egy nagyon jó árat csak enyémet nem tudom eladni ennyi
Janszi mennyibe csinálták ?
Nekem dögön van az RMG ülés...