Aha értem szóval papírosan lesz. Igazából nekem egynelőre papír nélküli moci kéne majd mert jogsim nuku.. De még is mennyibe lesz kb a gép mert nagyon tetszik?
Igen,ha azt a jó kis blokkot megcsinálták volna indítósra,és belerakták volna egy könnyű vázba,jó fékekkel és futóművel,akkor az egy igen jó kis motor lenne......amúgy így is jó,mert a haver több mint két éve használja nulla hibával,és nulla olajfogyasztással.
Nálunk is van, Szekszárdon. Munka után megkérdezem hétfőn, de nem szoktam szerencsével járni legtöbbször. A járműiparban, pláne a Japánoknál direkt hülye méreteket használnak. Ezzel is biztosítva, hogy csak náluk lehessen megvenni az alkatrészeket.
érdemes körbenézni olyan helyen ahol traktorokhoz meg mindenféle gépekhez van alkatrész
eddig minden szimmeringet tudtam venni, bár volt amit meg kellett mókolni mert a vastagsága nem volt jó(pl dt kuplungtengely is szimering is vastagabb volt)
én még nem néztem utána de valaki azt mondta egyforma a kuplungon levő és a dekompreszios karon levő szimeringek mérete , pedig csak a Hondánál van ilyen...
nekem feladta a hondás emberke borítékban postán, épp halason voltam amikor rendeltem
de volt amit cegléden szereztem be, kiderült hogy munkatársam a honda mellett lakik 100 méterre
Még nem raktam fel,de eladó lesz vizsgáztatás után.
Gyári állapotában lesz eladó,esetleg a CRF futóművel,ha valaki megfizeti.
Bocsi, hogy így ismeretlenül csak azt szeretném megkérdezni,hogy árulod e a mocid?
Ez meg 12x17x2,5.
eddig minden szimmeringet tudtam venni, bár volt amit meg kellett mókolni mert a vastagsága nem volt jó(pl dt kuplungtengely is szimering is vastagabb volt)
de volt amit cegléden szereztem be, kiderült hogy munkatársam a honda mellett lakik 100 méterre
Csak a postát szeretném megspórolni, ha lehet.
Egy ilyen kis vacakért nem szivesen fizetek + 1500 forintot.
nekem eddig minden kacat pár nap alatt(max 1 hét) megjött