Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha értem szóval papírosan lesz. Igazából nekem egynelőre papír nélküli moci kéne majd mert jogsim nuku.. De még is mennyibe lesz kb a gép mert nagyon tetszik?
hat ha egyszer sikerul vennem 650-et elso amit cserelni fogok az a karbi es a elsofutomu
Szia!
Még nem raktam fel,de eladó lesz vizsgáztatás után.
Gyári állapotában lesz eladó,esetleg a CRF futóművel,ha valaki megfizeti.
Hali Colt!

Bocsi, hogy így ismeretlenül csak azt szeretném megkérdezni,hogy árulod e a mocid?
Igen,ha azt a jó kis blokkot megcsinálták volna indítósra,és belerakták volna egy könnyű vázba,jó fékekkel és futóművel,akkor az egy igen jó kis motor lenne......amúgy így is jó,mert a haver több mint két éve használja nulla hibával,és nulla olajfogyasztással.
tesom szereloje hozta
az igaz...de szeritnem akkor is tobben vennek....ezzel a huzassal hogy nem tettek ra oninditot kibasztak magukkal szerintem
Igazat mondasz,azzal még nem talált meg senki,de a motor színe miatt már volt egy kicsi......igaz nem sósav,hanem csak citrom sav
Még nem savazott senki,de nem is akarom megvárni.....habár a motor "színével" azért volt már probléma
Nálunk is van, Szekszárdon. Munka után megkérdezem hétfőn, de nem szoktam szerencsével járni legtöbbször. A járműiparban, pláne a Japánoknál direkt hülye méreteket használnak. Ezzel is biztosítva, hogy csak náluk lehessen megvenni az alkatrészeket.
szerintem sem
van nem túl messze egy skf bolt ha gondolod meg nézem neked hétfőn
Szerintem Colt itt mèg nem savazott senki egy videód miatt sem!
Nem. A dekompresszor kar tengelyén 11x16x5.
Ez meg 12x17x2,5.
Nem tudom kisavaz de ne velük foglalkoz hanem akik szeretik a vidoidat
A haver XR 650R-hez rendeltünk nem is rég egy ilyen szimeringet a Hondánál,és olyan 2e forintba került,és 2napon belül megvolt.
Ez kb. így is van,de azt hozzátenném hogy ha az XR 650R-en még önindító is lenne,akkor brutál nehéz lenne....így is 150kiló feltankolva.
érdemes körbenézni olyan helyen ahol traktorokhoz meg mindenféle gépekhez van alkatrész
eddig minden szimmeringet tudtam venni, bár volt amit meg kellett mókolni mert a vastagsága nem volt jó(pl dt kuplungtengely is szimering is vastagabb volt)
én még nem néztem utána de valaki azt mondta egyforma a kuplungon levő és a dekompreszios karon levő szimeringek mérete , pedig csak a Hondánál van ilyen...
nekem feladta a hondás emberke borítékban postán, épp halason voltam amikor rendeltem
de volt amit cegléden szereztem be, kiderült hogy munkatársam a honda mellett lakik 100 méterre
hondáéknál aszem nincs 1000 forint
Tudom, rendeltem már hondától.
Csak a postát szeretném megspórolni, ha lehet.
Egy ilyen kis vacakért nem szivesen fizetek + 1500 forintot.
honda tuti meghozza
nekem eddig minden kacat pár nap alatt(max 1 hét) megjött
Nem az összeg a gáz, hanem a mérete.