Mindkettőt műanyag hajtja. Volt nekem is '89-es DT125R, egyik fogaskeréknek sem volt hibája. A vízpumpa és olajpumpa nem fejt ki nagy ellenállást. A rotax 122 123 blokkban is műanyag kerekek hajtják. Meg rengeteg 2T motorban van ugyanígy.
Ha szar lenne, nem azt tennének. Sosem hallottam, hogy ledarálta volna.
nem mondtam,hogy rossz a müanyag de nekem nem tetszik a dolog azt ennyi hiába csak olajpumpa meghajtó akkor is
istenitik azt ennyi de szerintem gyengéb is mint az mtx
vannak a 30 tonnás konténer rakodók, fele fogaskerék műanyag a váltójukban......
szóval a műanyag nem minden esetben rossz dolog, nekem is volt dt meg sem voltak kopva a fogak, vízpumpát meg a keverék olajozást hajtották meg ha jól emlékszem
vagy csak a olajozást......
nem véletlen hagytam a régi képet is talán érzékeli mindenki miért ennyi meg nem is érdekel max meg marad azt majd lesz valami mani azt veszek melé egy Domit azt ennyi
Az a lényeg megy meg jól működik! Na de emberek köszi a segítséget! Majd még jövök szerintem ide fórumba amúgy is.. kimegyek meghajtom a simsont mert már hiányom van Na Szevasztok!
pár éve jó is lett volna csak most tisztára csóró mindenki
ennyiért lehet kapni 600ast is ami alig füstöl
a dt meg egy isten, nem tudom miért de mindenki isteníti
Aha értem! TT-n is az volt ha jól tudom fokozatosan ment beljebb. De talán még a régit is fel lehetett tekerni de azt nem ajánlották valami ilyesmi rémlik
nekem annyi a 3 éves használat után a tapasztalat hogy ha sok hegymenet van lassan akkor kicsit "beesik" a kuplungkar
kiemel rendesen, csak puhább lesz és nagyobb a holtjáték
utána pár km rendes tempó után elmúlik
pedig a lamellák szinte újak
Ha szar lenne, nem azt tennének. Sosem hallottam, hogy ledarálta volna.
istenitik azt ennyi de szerintem gyengéb is mint az mtx
szóval a műanyag nem minden esetben rossz dolog, nekem is volt dt meg sem voltak kopva a fogak, vízpumpát meg a keverék olajozást hajtották meg ha jól emlékszem
vagy csak a olajozást......
Lehet hogy többet nyúltok bele a kuplungba,és azért van ez
160ft-ot írtál oda,nem pedig 160e ft-ot
ennyiért lehet kapni 600ast is ami alig füstöl
a dt meg egy isten, nem tudom miért de mindenki isteníti
kiemel rendesen, csak puhább lesz és nagyobb a holtjáték
utána pár km rendes tempó után elmúlik
pedig a lamellák szinte újak