Ne sokat tudtam vele menni eddig. Majd tóra után többet tudok mondani! Kezelhetőségre nagyon jó, nem veszem észre hogy nehéz lenni! A futóműve érezhetően utcai, a hátsó telót kikönnyítettem amennyire tudtam. meg ugye magas főleg azért mert supermoto szetthez van tervezve. De már megszerettem
joo nektek....itt vannak olyan reszek ahova ramesz es rendesen megfogja a motort de ugy hogy az elso villa is ossze megy...na olyan kor van gepeszkedes hogy ne takarozzal be a motorral
ma kimentem kicsit mivel nem ugy nez ki hogy lesz motorozasra alkalmas ido marciusba....hat nem kis sar van annyi biztos....parszor csak utas voltam ....egy drotkeritest is suroltam de azert joo nap volt
Régen voltam igaz ami igaz! Dolgozom..hétvégén hol a motort bütykölöm hol az asszonyt! a kuplungom jelentem az uj rugókkal hibátlan! megkinzéással tesztelve,terepen még nem
én is viszem magammal az alap dolgokat..csavarhuzó ilyen bitfejes benne 8as 10es krovafejjel kulcsok közül 10-12-13-15-17! Ezek jól jönnek! ja meg egy 6os imbusz az oldal deklikhez :)
eladó cross felszerelésem
csizma tcx új 43 mas 35 eft
airoh sisak 1 szer használt és új scott szemüveg egybe 25 eft
fm ruha 34 l-xl 12 eft
fm racing protektoring xxl 20 eft
Ő lenne az!
csizma tcx új 43 mas 35 eft
airoh sisak 1 szer használt és új scott szemüveg egybe 25 eft
fm ruha 34 l-xl 12 eft
fm racing protektoring xxl 20 eft