Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol vetted?
Lehet marad a honda kereskedő, ha nem lesz máshol.
honda?
nem hinném hogy olyan rettenet összeg lenne
vagy mezőgazdasági boltokban körbenézni
Az olyan DRZ meg egyenesen gáz, amelyiken csak önindító van, berugókarnak meg csak a helye. Az meg tudja szivatni az embert.
azt nekem is kellett cserelnem XL-en meg...6 euro volt a szimering ha jool emlekszek
regen is tetszettek a KTM-ek ez most sincs maskepp....szerintem az egyetlen marka ami lefedi rendesen az osszes kategoriat....Hondanak egy rendes enduroja se supermotoja nincs...ez tobbivel is igy van velemenyem szerint...XR650 tokeletes enduro lenne de onindito hianyaban KTM veri....neha a japanok is hulyek
Hol tudok venni XR600 kuplung kinyomóhoz 12x17x2,5 szimeringet?
Eléggé veri kifelé az olajat a bitang.
Úgy is olajcsere közeleg, akkor cserélném azt is.
ha nem lennék ekkora nagy sóher én is bevállalnék egyet
mondjuk az évi 2-3e km nem gyorsan vágná gallyra
igaz avval sem tudnék jobban motorozni, mert az xr4 is többet tud mint én, az az 50 kg plusz ami rajtam van nem téveszt
Nem biztos hogy így van.....mármint hogy mindenki azt akar,egy jó ideig nekem se kellett,rá sem tudtak volna beszélni Aztán tessék!
csak irigyek
mindenki ktm-et akar ám, csak csórók aztán kimagyarázzák a dolgot
De van aki igen. A youtube-on megtekinthető minden
Nyugodtan tedd fel. Én nem vagyok elfogult.
Hello!
Nem is olyan régen raktam fel egy videót ide
De ha többet szeretnél látni akkor nézz körül a youtube csatornámon. Itt fent van a bővített változata annak a videónak is,amit ide raktam fel 1,5 hete......ebben többféle színű motor is van,nem csak piros
Ide nem merem már felrakni a videókat mert lesavaznak a motor színe miatt,meg amúgy mostanában nagyon keveset mentem
küzdös bárhogyan is csinálod de engedd le amennyire csak lecsúszik a vázban aztán ahol legkevésbé feszül ott húzd ki a vázból lehet forgatni is ... nem lesz könnyü de ki lehet venni
Helló földim
Mostanába nem nagyon van új vidi
Helló, xl 600 nál a légszűrő házat hogyan lehet kivenni a vázból?
Lehet béna vagyok de elakadtam a művelettel...
Szívesen!
Hello
Köszönöm, megkaptam!
Nagy segítség lesz!

Tamás
Csak felprobaltam....nem volt tervben az eladása de igy hogy 300 euro korul van a lepapirozas muszaj lesz sajnos
Meglàtjuk! àjusban megint jövök vissza
Bocsánat
Sajnos nem mert van köztünk aki már lefixálta a szabadsága időpontját és ezen nem tud változtatni de lesz még túra tavasszal vagy nyár elején szerintem
Tiger adhadtad volna elöbb is! Te fel sem raktad a motorodra?
latom igen erdekel teged a XR-em...elvagy nagyon foglalva a csorgesevel
masterontol kerdezd ....elkell adnom mert tegnap utana kerdeztem mennyibe jonne egy kulfoldi gep lepapirozasa es nem olcso