Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

colt72 jó lett az új vidi érdekesen várod be a többieket vagy lehet valaki lerakott egy hurkot
Ezt a KTM-re nem tudom elmondani mert múlt héten elcsúsztam vele, és a válókar is meg a lábtartó is leszakadt. Mondom ez nem lehet igaz, mert mentem vagy 30-al.
Hát igen,ezért kiváló a Baja 1000-re
a z xr 650 egy 2000res konstrukció, ne hasonltsuk a futóművet újjab mocihoz, vagy ?
Ahol ti használjátok (a videódból) ott szerintem tényleg nem ideális. Az olyan csiki csuki helyeken már nehezebb vele menni. De ahogy megnyílik a terep és tempós rész van ott igazán jó.
120 volt az rmg, karbi 6000 mocistól gyürö 5000 és nagyon jól müködik pöcc röff, meg kell nézni a 100000res 600ast lehet az jó is.....
Miért mi bajod van azzal a futóművel. Ahhoz a motorhoz attól még hogy nem fordított nagyon is jó.
valvoline nekem nem jott be....en csak motult rakok
City-Max 10w40. Az árban se rossz. Tudja a teljesítményszintet, amit az XR600 megkövetel.
Az ultra racing 15w50 szerintem felesleges.
nekem az autóba van meg a motorba is mostmár mert edig nem volt
mehetek én is?
Ducatiba,Moto Guzziba jó az
Masteron helyzet a holnappal?
ja igen el is feledtem 4t be nem jó
de nekem a z olajba van
na igen a jó idő az már nagyon kéne
Prolongot szigorúan tilos nedves kuplungos motorba rakni....csúszna mint állat
Köszi! Mindjárt nyilvánossá teszek még egyet,az is amolyan tekergős.......van benne egy hangya gáncsolás is

Rajtunk nem múlik,csak már legyen tartósan jó idő
melyik típust rendeled belöle?
ja meg persze tudom ajánlani a prolongot tényleg jó anyag
10 éve csak valvot használok nekem jó az
szerintem jó ez ahogy ki írtam nézd meg
Nimi ilyet használ a 650-esbe.
Én jövő héten rendelek 3 litert.
ma meg néztem megint avideókat nálad nagyon jók és remélem idén azért megyünk együt egykanyart
Akkor tedd fel 130.000 ft ért és engedj belőle max egy 10-est ha jön egy vevő és hidd el ha 120 ért elviszik akkor jól adtad el.