Eddig két emberről hallottam lehet akkor ők jártak csak így. De valahogy még is az XR felé húz a szívem Nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz lesz motor nélkül.. simsonnal meg hát nem lehet csapatni hiába 70-es
Szerintem ha valaki tudja én igen kifogtam ezt is egy rakás szar volt de szerkezetileg nagyon jó persze nem kevés meló volt
De azért jó volna már egy 4t
A hűtő miatt nem akarom én se szar lenne a Bakonyból hazatolni Az igaz, hogy DRZ-knek elreped a blokkjuk? Egy két ember mondta, hogy hamar repedt nekik a blokk volt akinek csak úgy elpattant..
Mindenből ki lehet fogni a szart!
Ha roncsot veszel akkor szidni fogod,ha jót akkor meg dicsérni....
Ezért kell megnézni hogy mit vesz az ember. Minden motor jó ha megadod a neki járót....persze azért mindig van egy jobb
Én is e kettő között vacilláltam az első XR4 vétele előtt,de a havernak volt egy ilyenje,és megtetszett.....nem bántam meg.....amúgy szerintem a sárgát se bántam volna meg,ugyanis volt már olyanom is,és nagyon jó volt.
Amúgy a haver esett már vele egy párat,és soha semmi baja nem lett a hűtőjének.....lehet hogy csak szerencséje volt.
nekem majdnem az lett
nagy plusz az önindító, csak ne lenne vizes
nem mintha sok gond lenne a rendszerrel, csak nagyon jóra meg kellene csinálni a hűtő védelmét, mert az valahogy kimaradt a japók tervéből
ez nekem se rossz infó és szerintem mivel van jó tömítéskészitő a közelembe így még faragni is tudok eből ja és nekem 45%a kedveségem startnál is meg unixnál is
Hát akkor tényleg strapabíró gépek.. nem vagyok egy verseny pilóta szóval nem hiszem, hogy hamar megölném Bakony itt egy köpésre tőlünk itt motoroznék vele TT bírta szerintem az XR is bírná meg hát valahogy úgy vagyok vele, hogy mindenki dicséri a Hondát, hogy mennyire megbízható meg elnyűhetetlen főleg ezek a léghűtéses gépek tényleg igaz ez?
De azért jó volna már egy 4t
A blokkok nem szoktak csak úgy "elpattangatni"....
Ha roncsot veszel akkor szidni fogod,ha jót akkor meg dicsérni....
Ezért kell megnézni hogy mit vesz az ember. Minden motor jó ha megadod a neki járót....persze azért mindig van egy jobb
Drága jó pecás haverom tanácsot én is tudok adni de sajna pénzem nincs 5lettem nekem is van sok
Amúgy a haver esett már vele egy párat,és soha semmi baja nem lett a hűtőjének.....lehet hogy csak szerencséje volt.
de azon nincs önindító
neked szinte a szomszédban van, nyíregyházán található
nagy plusz az önindító, csak ne lenne vizes
nem mintha sok gond lenne a rendszerrel, csak nagyon jóra meg kellene csinálni a hűtő védelmét, mert az valahogy kimaradt a japók tervéből
nekem csak vevő kéne a többit megoldanám
a motor többször is járt 1800méter felett
szóval tudja