Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

legjobb horgászós motor a simson nem mondtad neki?
kár egy tenerét csak horgászni használni adja el neked
Aztán miből vennéd meg mikor mindig azt mondod,hogy csövesség van Janszi te egy igazi álom gyáros vagy
igen mert a régivel fog járni Dunára pecázni
most,hogy mondod lehet igazad van
Kell mind a 2 neki?
Nem vagyok felvágós de azért beforgathattad volna a képet
egyik cimbim is most vett egy olyat mint neked van de a tenerét nem akkarja eladni nekem
azé mert neked szép a mocid azé ne vágjá fel
Most direkt kényszerítesz rá minket a nyaktekerésre?
Valakinek ülést kell csinálni szóljon bátran :)
persze kinek a papp kinek a pappné nekem a leánya
ez szar duma, a legolcsóbb is simán teljesíti azt amit kell
szóval ugyanúgy meg a gép vele
én inkább a sűrűbb csere mellet vagyok mint a drágább olaj
haver a másfél millás transalpba is 1000ft os olajat tesz már évek óta
valvoline max life 4 liter 10500 tehát nem drága persze akinek ennyit nem ér meg a motorja az szerintem vegyen simsont
Esetleg a régebbi 88-elötti oldalidomja jó lehet hozzá,mert abbol sokat lehet találni.
szerintem meg tökmindegy ami épp a legolcsóbb
és ha nem frissen fúrt akkor 20w50
3 litert kell venni de nem kell ennyi bele
szerintem valvoline persze ez az én véleményem vagy esetleg motul 10w40
Sziasztok frissen vásároltam egy xl 600-ast 89-es.Tudnátok segíteni hogy mennyi és milyen olajat vegyek hozzá,továbbá hiányzik a kipufogó felöli idom,nics -e véletlen valakinek esetleg a dominátoré felrakhato-e.További szép napot mindenkinek.
ti cseszegetek,hogy miért nem adom már el ennyi
már beszéltem vele és nem cserél
te bazd meggg nálad beakadt ez a lemez? :) ink ne vegyél semmit ...de ha annyi ezresem lenne ahányszor ezt már írtad nem egy dominátorom lenne
tessék ha ilyenre gondolsz
én is néznék már egy jó videót colt72 kollégától nem baj az ha nem piros sőt kíváncsi volnék, hogy kergeti a KTM-et
Akkor már változtatott a hirdetésen mert úgy volt fent hogy kikente szilóval a szelepfedelet meg volt is fent róla egy kép hát elég betyárosan nézet ki