Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bbarnabas80@hotmail.com
Masteron ez milyen típus? http://www.kepesmotor.hu/tm-en...
Anynit keresek most is kb..pontosan 144.000ret csak ez alja munka eléggé és jó messze van mindentől! Egy mailcimet dobnál? Ott azért még érdeklődnék nálad erről a lehetőségről
sajnos ide klimás mult kell de amint van üres hely szolok ha kell Arena plázába kell egyébként karbantartási munkára ( nem megszakasdós) 130-150 netto
egyébként 1" belsö menetje van nem ? kérdés a menet emelkedése milyen mert nyomásmérö kisebb nyomásra is van de egyébként ha egy kupakot megfursz és csinélsz bele mentet szerintem megmérhetö az olajnyomás kérdés van e erre pontos gyári érték és 3- diferencia
NA hát igen.ha nyiregyháza sokáig tart 5év munkaviszony ide vagy oda munkahelyet kell váltanom...ha kevesebbért is de muszály..albérletet fizetek havi 4 hétvégéért itt fehérváron meg hát a család sem kéne hogy rámenjen egy munkahelyre..szóval hamarosan lehet aktiv munkakereső vagyok...
nincs aki tanítson ....papír nem szükséges de tapasztalat annál inkább gondoltam neked pest közelebb van mint nyiregy
igen ugy....vedd le a baloldalit az a legegyszerubb es inditsd be....de ha joo a nyomas csak gyorsan nezz ra mer lathatod mennyi olaj kijon belle pillanat alatt
azert írom h elméletileg mer ttudod sosem ugy van csak;) viszont ha üzletekröl van szó jol kiválalhatók a cserék maszekba:D
AZ nem lehet nagy feladat! Elég könnyen tanulok! müszaki érzék is van! Cimborámmal jártam néha kocsi klimákat csinálni meg buszokon!
elméletileg csak tisztítani kell őket ...
Bekötés feltöltés kompresszor szerelés?
Múltkor is 6 cikkejt vágtál ki és az úgy jobban tartja a szivacsot,ha fél cm ről índittod a vágást a szélétől az már jó.
klimákhoz nem értesz?
Meg vagyok köszönöm élek még! Nyiregyházán dolgozom aztán hétvégére itthon összegyülnek a feladatok sajnos! Igy elég kevés időm van mindenre! Bár motorozni van idöm elmenni de most azt sem lehet mert vannak gondok vele...alkatrészt várok! Az uj kuplung lamella nem üzemel a legjobban a régi kuplung rugókkal..szóval most azt rendeltem meg csak nem ért ide...majd hétfőn jön valószinüleg! Ha az bele kerül akkor minden jó lesz végre!
azt azért megmondanád miért fontos a 6 cikkej? és a szélétöl mennyire induljon?a vágás?
A magassága 7 cm és 6 cikkejt vágj ki belőle úgy mint múltkor.Előre is köszönöm
ha úgy is alakulna h idén beleszaladok és tudok venni 80 % hogy xr 650 lenne.... de egész szakértö gárdát cipelnék magammal az üzlet helyszínére az tuti
találtam csövet egyébként küld el a méreteket.....és megcsinálom
Erőben ,súlyban ,futóműben,motorozhatóságban jobb a husaberg ja és van rajta 1000 eurós gomb is de csak akkor vegyél ilyent ha szeretsz szerelni vagy szerelőhöz hordani motort mert tartósságba fényévekre elmarad az xr 650r től
hát nem elképzelhetetlen hogy túladok a bmw :D még idén
néztem ezt is mivel már beszélgettünk veled egy ilyenröl azt mondod jobb a 650r nél?
Ez jobban megéri és a tartósságától eltekintve jobb is
nekem elkesztöen birizgálja a fantáziám egy ilyen 650 es