Anynit keresek most is kb..pontosan 144.000ret csak ez alja munka eléggé és jó messze van mindentől! Egy mailcimet dobnál? Ott azért még érdeklődnék nálad erről a lehetőségről
egyébként 1" belsö menetje van nem ? kérdés a menet emelkedése milyen mert nyomásmérö kisebb nyomásra is van de egyébként ha egy kupakot megfursz és csinélsz bele mentet szerintem megmérhetö az olajnyomás kérdés van e erre pontos gyári érték és 3- diferencia
NA hát igen.ha nyiregyháza sokáig tart 5év munkaviszony ide vagy oda munkahelyet kell váltanom...ha kevesebbért is de muszály..albérletet fizetek havi 4 hétvégéért itt fehérváron meg hát a család sem kéne hogy rámenjen egy munkahelyre..szóval hamarosan lehet aktiv munkakereső vagyok...
igen ugy....vedd le a baloldalit az a legegyszerubb es inditsd be....de ha joo a nyomas csak gyorsan nezz ra mer lathatod mennyi olaj kijon belle pillanat alatt
Meg vagyok köszönöm élek még! Nyiregyházán dolgozom aztán hétvégére itthon összegyülnek a feladatok sajnos! Igy elég kevés időm van mindenre! Bár motorozni van idöm elmenni de most azt sem lehet mert vannak gondok vele...alkatrészt várok! Az uj kuplung lamella nem üzemel a legjobban a régi kuplung rugókkal..szóval most azt rendeltem meg csak nem ért ide...majd hétfőn jön valószinüleg! Ha az bele kerül akkor minden jó lesz végre!
ha úgy is alakulna h idén beleszaladok és tudok venni 80 % hogy xr 650 lenne.... de egész szakértö gárdát cipelnék magammal az üzlet helyszínére az tuti
Erőben ,súlyban ,futóműben,motorozhatóságban jobb a husaberg ja és van rajta 1000 eurós gomb is de csak akkor vegyél ilyent ha szeretsz szerelni vagy szerelőhöz hordani motort mert tartósságba fényévekre elmarad az xr 650r től