Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

neked már tm 40 van rajta?
pepekrossz@gmail.com ide pls
mailodra írok rendben?
Ha gázon engeded vissza a szivatót akkor mit csinál?
csak a kutyacsont 6,5ezer.
Correntiiii, meg tudnád adni azt az oldalt ahol meg tudom nézni a 650r hez a tm40 fúvókázását?
csak a kutyacsont ?
Nem kell alkatrész ,másik haver venne mocit! Jól áll meggyűrűzte elhagyta a füstöt, lassan összeáll még első teló meg apróságok vannak hátra
beszéltem faterral azt mondja 10ér odaadjuk kompletten a kutyacsontot meg a két lábtartót ha az neked jó ár.
én is remélem és köszönöm a segítséged elöre is:)
rendben szerintem megtudunk.
a kutyacsont esélyes ha majd meg tudunk egyezni a többi kevésbé fontos ..egyenlöre
rendben, beszélj vele aztán mondj egy árat mit ér meg neked. de az biztos hogy a kutyacsontnak semmi baja gyári ilyen aranyszínű a hátsó villa is meg a felnie is ha esetleg valami érdekel írj.
kössz még át gondolom :) ennyit nem szeretnék rá szánni meglátom mit mond az esztergályos
15re gondoltam így kompletten, 10 a kutya és 5 a 2 lábtartó
ár?
az egyik rugója jó a másikon nincs is ha jól láttam, a kutyacsont nem kotyog meg semmi, teljesen jók.
köszi :) a lábtartó rugói jók még ? a kutyacsont szerintem jó lenne nem nézted a csapágy kotyog benne vagy nincs játéka ...?
És szívatóval meg normálisan működik?
Nálam akkor volt ilyen amikor rosszul emlékeztem, hogy lenyomva van-e a szívató vagy fent. Köztes állásban mit csinál? Az alapjáratit is kitisztítottad? A gyertya milyen?
ha minden igaz elküldtem a képeket.
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 2003-as évjáratú Honda Xr 650 R motorom. Beindítom, bemelegszik és amikor a szívatót visszatolom lefullad a motor. Próbáltam azt is már hogy egy kicsit magasabb alapjáratot állítok neki de hiába. A karburátor fúvókáit kipucoltam de ugyan úgy csinálja. Ha valaki tud segíteni vagy tanácsot adni hogy mit nézzek még át akkor azt nagyon megköszönöm!
hát ha megbeszéled a postásbácsival hogy ingyen elvigye,akkor igen,ha nem akkor ez a plussz költség a vevőt terheli :D
remélem voltatok motorozni,szép idő volt ma, mi kinn voltunk egész délután
olyan vékonykának tűnik a képen
majdnem mint a szimóé
Nem kell, jó az. Gyári leömlők. Az enyémen is ilyen van, sosem rohad ki, mert rozsdamentes. Se a nyomatékkal, se az erővel nincs gond, hiába vékony.
Jó az a leömlő
Enyémen is ilyen van. Rozsdamentes anyag gyárilag.