rendben, beszélj vele aztán mondj egy árat mit ér meg neked. de az biztos hogy a kutyacsontnak semmi baja gyári ilyen aranyszínű a hátsó villa is meg a felnie is ha esetleg valami érdekel írj.
És szívatóval meg normálisan működik?
Nálam akkor volt ilyen amikor rosszul emlékeztem, hogy lenyomva van-e a szívató vagy fent. Köztes állásban mit csinál? Az alapjáratit is kitisztítottad? A gyertya milyen?
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van egy 2003-as évjáratú Honda Xr 650 R motorom. Beindítom, bemelegszik és amikor a szívatót visszatolom lefullad a motor. Próbáltam azt is már hogy egy kicsit magasabb alapjáratot állítok neki de hiába. A karburátor fúvókáit kipucoltam de ugyan úgy csinálja. Ha valaki tud segíteni vagy tanácsot adni hogy mit nézzek még át akkor azt nagyon megköszönöm!
hát ha megbeszéled a postásbácsival hogy ingyen elvigye,akkor igen,ha nem akkor ez a plussz költség a vevőt terheli :D
remélem voltatok motorozni,szép idő volt ma, mi kinn voltunk egész délután
Nálam akkor volt ilyen amikor rosszul emlékeztem, hogy lenyomva van-e a szívató vagy fent. Köztes állásban mit csinál? Az alapjáratit is kitisztítottad? A gyertya milyen?
remélem voltatok motorozni,szép idő volt ma, mi kinn voltunk egész délután
majdnem mint a szimóé
Enyémen is ilyen van. Rozsdamentes anyag gyárilag.