A gyártó honlapján ez a halogén verzió erősebb izzóval volt feltüntetve, de 35/35W-ossal kaptam. De nem bánom, mert az XR-en is olyan gyárilag, így nem terhelem agyon a generátort. Nekem elég ahogy világít. Sötétben mentünk haza erdőn át, én meg vagyok elégedve vele.
Én is igy gondolkodtam 20 évesen megbíztam abba amit mondtak a motorhibás motorról aztán mikor szétszedtem utána meg csak vakaróztam mert egy vagyont rá kellett költeni
ja de lehet hulye hozza es nem a lanc nyulasa miatt ugrott at hanem a feszito adta meg magat....amugy az is erdekes mert ha csorgott a lanc nos a dugoba 1000 km van akkor mikor volt furva mert nem cserelt lancot is?
Nem vagyok skót csak én ezt az iskolát kijártam 20-on évesen és nem ugrok bele minden szarba,mert csodák nincsenek,ha kicsit is gondolkodnál akkor rájönnél,hogy milyen gazdája lehetett ha hagyta átugrani a vezláncot ami már az átugrás előtt kb 3-4000 km el elkezd zörögni
Ez nem faszság mert mi van ha még pluszba szar benne a főtengely,himbák veztengely,váltó,kuplung?Nem látsz bele nem tudod beindittani igy nem hallod a hangját se tehát jól mondja az Ini úgy kell hozzá állni,hogy full szar a blokkja
Zsír új.
Ufoplast XR400.
Drága volt, de szép és jó.
Olyan fasza idő volt, egész délután csapattunk.
ezt meg akartam venni, csak eladta a bitang
én tuti nem venném meg 90ért
na de mindenki más