Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyártó honlapján ez a halogén verzió erősebb izzóval volt feltüntetve, de 35/35W-ossal kaptam. De nem bánom, mert az XR-en is olyan gyárilag, így nem terhelem agyon a generátort. Nekem elég ahogy világít. Sötétben mentünk haza erdőn át, én meg vagyok elégedve vele.
világít is? mert az enyém rettenetes bénán
Ma dobtam fel.
Zsír új.
Ufoplast XR400.
Drága volt, de szép és jó.
az xr4en nekem is ilyen fehér fejidom van
mi voltunk az asszonnyal pár órát
Na az inkább megérte volna annak akinek van jogsija mert legalább papíros motor.
Senki sem motorozik mostanában?
Olyan fasza idő volt, egész délután csapattunk.
múlt évben volt egy forgalmis xt600 130ért és az még beindult, de nagyon szar hangja volt
ezt meg akartam venni, csak eladta a bitang
az körítés meg duma érdekes módon a sportmotoron árult huladékok 80 % frissen felújitott.. a magyaroknál a 3 éve felújított is feújitott
tenyleg azt mar el is felejtettem
Én is igy gondolkodtam 20 évesen megbíztam abba amit mondtak a motorhibás motorról aztán mikor szétszedtem utána meg csak vakaróztam mert egy vagyont rá kellett költeni
téma off ugyse nincsen pézem rá:)
ja de lehet hulye hozza es nem a lanc nyulasa miatt ugrott at hanem a feszito adta meg magat....amugy az is erdekes mert ha csorgott a lanc nos a dugoba 1000 km van akkor mikor volt furva mert nem cserelt lancot is?
Ahhoz ki kell fordíttanod a blokkot mert az xl-ről csak úgy jön le
Nem vagyok skót csak én ezt az iskolát kijártam 20-on évesen és nem ugrok bele minden szarba,mert csodák nincsenek,ha kicsit is gondolkodnál akkor rájönnél,hogy milyen gazdája lehetett ha hagyta átugrani a vezláncot ami már az átugrás előtt kb 3-4000 km el elkezd zörögni
persze nyilván 1700 méterröl egy boingböl ugrattak ki vele és a kép is elötte készült nem tudom lehet igazad van de nem tudok ennyire borulátó lenni
szelepdeklit lekapom ott
sztem rendezzünk gyüjtés külön forúm kalapba amiböl az ilyen lomokat összevásároljuk és mindenkinek lesz belöle ami kell:)
Ez nem faszság mert mi van ha még pluszba szar benne a főtengely,himbák veztengely,váltó,kuplung?Nem látsz bele nem tudod beindittani igy nem hallod a hangját se tehát jól mondja az Ini úgy kell hozzá állni,hogy full szar a blokkja
egyébként meg nem tudom az üzleti oldalát nézni lehet ez is baj mert ink azt nérem milyen jót motoroznék vele
hat en se hoznam el 90000-ert....max 70
de bazeg köztudott h te skót vagy
lehet kicsi, de benne van
én tuti nem venném meg 90ért
na de mindenki más
Én 50-60.000 ft nál nem adnék többet érte