Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

janszinak meg 2 szeleppel is jó lenne az az xl mert hogy ö a 2 t szereti
faszság .. a nem motorhibásra is költesz kicsi a valószínűsége hogy minden szar legyen benne nyilván a tulaj sem fogja az igazat mondani .. de ha így indulnánk neki mindennek akkor csak vadi uj motorokat vennénk mert mi van ha..........
motorhibás gépet úgy kell venni hogy feltételezni kell hogy minden szar rajta
mert ha csak 2 szelep gondja lenne venne bontóból apróért és árulná a gépet 150ért
90 ert ha megveszed es szet bontod es latod hogy ott mas galiba is van akkor siman eladod alkatresznek...szerintem siman kilehet arulni belle 90-et
Na jó azért 90.000 nem sok de egy motorhibás gépet venni nagy lutri mert lehetnek ott más gondok is aztán a végén ráköltesz 200.000 ft ot aztán ott vagy ahol a part szakad
egyetertek veled
90 ért nem sok sőt volna most annyim félre rakva már mennék is érte.. szarom le h nincs szükségem rá
megmondom oszinten meg nem mentem 2T cross geppel pedig van volt az ismeretsegi koromben....havernak volt enduro cagiva valami 125 os azzal se mentem.....engem a suly nem erdekel de nem is hasznalom szopatos helyen a gepet de ha ott is hasznalnam inkabb szopok de 2t nem kene hiaba konnyebb inkabb edzek hogy birjak vele....persze azert mar egy 160 kilos gepet nem vennek
mennyit szánnál rá?
Tavaly november ota egy ember jelentkezet és nem volt ár a motoron ja és persze oda van írva mi érdekel cserébe!
Marad a szar 2t azt ennyi elvisz mindenhova !
nekem a dt80 nagyon tetszett
tök könnyű kis gép volt szerintem még 100kiló sem volt
térdig érő vizekben, sárban 2 személlyel
soha nem vennek 2t-t...amugy meg mar irtam szerintem azert is nem jon a vevo mert nem tarcsas a feke es az nagyon oregiti ....megvenned 90 ert ezt az XL-t atugrott vezerlessel de meg szerintem engedne is az arbol es eladnad 120ert a tied es mar lenne is egy joo XL-ed
Itt nem azzal van a gond,hogy 2t a motorod hanem az árával van a gond Annak a motornak a piaci értéke egy kis jóindulattal kb 100.000 ft Tudomásul kell venni,hogy már 130.000 ft ért olyan 125-ös endurót lehet venni ami a tiedhez képest egy űrhajó
120 felé már megjönne a vevő
már kész van a motor már proba kör is meg volt mert nálam huljon szét ne másnál,tudom mit( foglalkozok vele)de én ilyen vagyok !
Ha már egyszer garanciát vállalok rá áljam is a szavam
eladnám ha volna vevő de nem szeretne senki jó 2t mindenkinek a szar 4t a menő
nem tudom lehet sok a 160 de ez van max meg marad azt ennyi
de végül is ha volna vevő lehet oda adnám nem tudom
Eddig se árultad olcsón most meg,hogy megfurattatod meg raksz bele egy dugót aminek az öszköltsége meg van 15.000 ft-ból gondolom 200.000 ft felett lesz az ára
te soha nem fogod eladni...ha annyira akarnal venni egy 4t-t mar reg nalad allna...itt van pl 90 ert a XL
Sziasztok csibészek
Tegnap meg szipkáztam a nagy bránert elnyeleztem erre megált a teknika
Végkép ki kőtve a külön olajzás egy kis honolás meg egy kis gyürű csere megoldott minden problémát
Ja meg persze egy kis anyázás mert senki nem ér rá mikor nekem kéne segíteni nem baj már megszoktam
Most tuti nem adom el a vasat olcsón megint nagyon friss a darab
Már írtam durván egy 10es de esztergálni kell a dugóból!
olyan 300 euro + a szereles
ketto szelep + a dugo