Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

POLISPORT fejidomot tudom ajánlani,nekem az van fent.Halogén izzós,és egyszerű gumipántos felfogatása van.13 ezer jó magyar forint.
esetleg akinek xr400asa van az tudna fotót csinálni a lámpa felfogatásról
mert lámpám van aztán lehet köré lehetne faragni azt a nyikhaj fejidomot
milyen színű? halogénizzós vagy az a krumpliégős?
mondjuk az xl fejidom egész más, de megnézem mert havernak van xl
komplettem lámpástul mindenestül 20 pénz?
nekem van szép fejidomom honda xl 600 ra ha érdekel én odaadom a feléért mert főtengelyre gyűjtök....
Üdv Urak!
Jó állapotú Xr-t keresek 400-600ast........
ha van valakinek eladó kérem jelezze!
Papir jó ha van,nem kell műszakis...........
Csörgő zörgő nem érdekel...........

nkrisz83@freemail.hu
Fiúk, honda xl 600 ba vajon meik dugó a jobb a prox vagy a wösner? proxot kicsit olcsóbban láttam, én nem használom extrém helyeken a vasat sztem az is jó lenne bele, meg xr-xl ben ugyan olyan dugó van? válaszotokat előre is köszönöm üdv
Sziasztok!

Holnaptól kategória váltás miatt lecserélem a motoromat. Ha valakit érdekel, van egy pótülésem, amit egy hónapja készített egy profi üléskészítő. Mi sokszor ketten mentünk a párommal, ezért kellett. A képeken is látszik a lemeztalp, a felfogatása megegyezik a piros kistatyóéval. Teljesen hibátlan és nagyon kényelmes! 2 perc alatt felrakható. Az ára 3 ezer+posta.
voltam ma egy honda kereskedésben
a gyári fejidom (2 részes) közel 40 ezer lenne lámpa nélkül
hát nem semmi ár, mondtam is az embernek hogy kb felére gondoltam

beszereztem próbanyákot is, jövő héten index ledesítési projekt indul
gondolkodtam, nem lenne hülyeség mert ha erdei meredek gyalogösvényen gyakorolsz 1-es be akkor nagyon hasznos lenne.
Hali,

ugye 21 es felni kéne 36 küllős, 1,6 centi vastag, és kellene még a tengely átmérű + küllőhossz a küllő végétől mérve, (tehát a kis gumótól a felni ig mérünk )
Hali lenne egy újabb kérdésem...ugy zúzott az 1. felnim....szerintetek egy 92 es 650XL felni/agy passzolni fog az én tengelyemhez?

vagy ha nem a tengelyhez ugy az egész passzolni fog majd az enyémhez? 2001 xr 400
Másik vezérgépem az xr mellett
http://sportmotor.hu/motoros_k...
Rendben,majd írj.
múlt hét csütörtök-vasárnapig nyaralni voltunk, legjobb cimborám motorjával, 1991 GSXR750 - marha jó gép, legalábbis nekem nagyon tetszik, használtam már jópárszor.

Ami negatívum volt első nap - picit ereszd el a hajam tempóban mentünk, s 10 literre jött ki a fogyasztás, bár elől eggyel kisebb a lánckerék.
Csatolok egy képet is, ez már hazaérkezésünnkor készült.
colt,

a héten már pesten vagyok (csütörtök estig), ha megtaláltam a fúvókákat (mert még nem tom pontosan hol hagytam el őket), írok, s összefuthatunk.
Okés, megvan.Sok rohanás átka,hogy megint elgépeltem magamat.
Az volt a gond.
Én nem néztem a címet csak átmásoltam.
Most elment.
ahogy jobban nézem a l betű a citromail végéről hiányzik
úgy vélem ez a helyes cím:

barany8@citromail.hu
.hul-ra küldted?
a .hu után ott egy l betű felesleg
Mail Delivery Subsystem
címzett: saját magam

részletek megjelenítése 12:44 (0 perce)
Biztos jól adtad meg a címet?
Háromszor próbáltam de valami nem ok.
Delivery to the following recipient failed permanently:

barany8@citromai.hul

Technical details of permanent failure:
DNS Error: Domain name not found
Nem kaptam semmit.Sünöket én sem szeretem,jó lenne elkerülni őket.
Megáltunk mert ott váltunk volna szét és akkor jöttek. Az egyik KTM önindítója el is romlott és nem tudta már beimdítani a motort.
De nem lett semmi mert Neki talán volt jogsija.
rendőrök?
mit csináltatok? nem szeretem a sünöket, inkább kerülöm őket
Nem érdekes, nem kell keresgélni. Nem volt aszfaltos rész csak az utolsó 30-40 km. Mert nagyon későn értünk volnba oda. Meg kétszer kergettek meg a rendőrök és a másodiknál volt egy olyan, hogy elvittem őket a bajai híd felé. És ott csak aszfaltos részen lehet menni.
Átment az email? Mert visszaírt valamit.