elméletileg megvan......
gyakorlatilag nem tudom hol, de ha kell átnézem a gépem windózos felét
de ha jól emlékszem egy csomó aszfaltos rész volt benne, meg egy csomó poi, tiszta káosz volt
sártól nem félek
cagivával elmentem közel 1 méteres vízben/sárban is
csak tudja ezt a honda is
bár attól nem szeretem a maszatolást, főleg amikor közel 200kilós gépeket kell tologatni, és alsógatyáig sáros az ember
ilyen helyzetekben már el sem indulok kopottabb gumival, hihetetlen mennyi energiát lehet spórolni megfelelő eszközökkel
Rendben. Nincs még meg az útvonalterv sőt még az sem, hogy melyik oldalról kerüljük meg a Balatont. De rugalmas a szervezés, hogy minél többen legyünk. Tavaly 8 vagy kilenc motoros volt. Egy dologt akarnak elkerülni, azt hogy porba keljen menni.
A múltkorinál is az volt, hogy 2 napig esett és az alföldi srác nem képzelte, hogy milyen az amikor dagonya van. Mert náluk homokos a talaj.
Lengyeltótiba mentünk 7-re vagy 8-ra kellett volna érkezni mert addígra kértünk kaját de este 10-kor beragadva sz@rakodtunk még mert ott 5 órával előtte állt el a 2 napos eső.
ha lehet időben szólj
én szinte minden hétvégén melózom valamennyit, de csak kirúgnak már és tudok keresni valami rendes melóhelyet ahol nem kell hétvégén tolni a munkát
Azt nem tudom pontosan de azt össze tudjuk egyeztetni. reggeli indulás kecelről, és valahol a megalszunk( vagy sátorban vagy egy erre alkalmas helyen,tavaly étteremben aludtunk) reggel pdig vissza.
De tényleg nagyon jó volt így utólag.(akkor kemény volt)
Renben! Szólni fogok ha megyünk. Ebből egy hagyományt szeretne csinálni a szervező aki a halott motoros barátja miatt csinálja ezt. Az elmúlt évi nekem a legnagyobb motoros kelendom, emlékem. Amég lesz ez és az egészség is engedi én ott leszek.
most minden nap edzek keményen, majd szétmennek az izmaim, most a pohár vizet alig birom felemelni
vasútoldal 60-70es tempóval állva/kapaszkodva 90-100km
leverek egy 25ös etapot meg kell állni 5 percre mert nem kapok levegőt.....
hagyd az indexeket mert nincs mire feltenni.... esetleg személyesen ha összefutunk..
2 napos túra? földutakon?
csak aszfaltos nem érdekel, de földutasban benne lennék, esetleg minimális aszfalttal
már ha túlélem a 2 napos erdélyi hegymászást és nem utálom meg a motorozást
Hali, holnap megyünk a keceliekkel egy pesti körútra. Tegyem ki valahol a szatyrot amiben az irányjelző van. Mert Te dolgozol ha jól tudom.
Kéánapos túrában benne lennel mert összel megyünk egy Balatont is meg kerülő túrára. Ha igen szólj mert a tavalyi is nagyon jó volt.
gyakorlatilag nem tudom hol, de ha kell átnézem a gépem windózos felét
de ha jól emlékszem egy csomó aszfaltos rész volt benne, meg egy csomó poi, tiszta káosz volt