Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen...nekem is ugy furtak...nekem 97,50 Prox van benne
Most mikor gondolod a gaz huzast?...inditasnal?
van itt 100as dugo komplett gyürükkel ha kell szólj..
Köszi! Mire nem jó a víz
Kicsit vissza olvastam! Az önindítósok azért nem szívatják meg mert tudják nem kell gázt húzni! Ha eldől a motor, nekem olyan adott tanácsot aki tudja is mit mond! Berúgós motort full gázon dekompresszorral pár rúgás és utána indulnia kell! Az önindítós indulni fog önindítóval! Persze ez azokra a motorokra érvénes amik normálisan be is vannak állítva!
Tegnap még nem ez volt neked.
Mire képes egy kis víz.
Pöpec.
A szelepfészekre gondolsz, amibe beleül a szeleptányér záráskor?
Az elég gáz, ha abból kitört.
Akkor az új háziállat!
Tiger-xr6 nem füstölt előtte
A mérete 98 mm a dugonak,ezt amugy én sem értem mert prox dugo van benne és már sokat mozog. ahogy mozgatod akkor lehet egy kis kotyanást hallani.fő oka hogy szétszedtük mert az egyik kip.szelepnél elfujta a kompressziot,mert ahol a szelep ,,kupakja" van egy persely szerüség a dugo felül ott a perselyből letőrt egy darab(tudjátok mit probálok körülirni mert nem tom a nevét)nah az volt a hibás.
Ez jó. Fúrt henger. Ez nikasil-os!

Ha azt írná perselyezett, talán még hihető is lenne.
Nem akarlak elkeseríteni, de a dugattyú és henger közötti hézag határértéke 0,1 mm.
Az alap érték 0,01-0,05 mm.
Hogy fúrták, mert nekem mindig úgy csinálják, hogy ott az új dugattyú és ahhoz illesztik a henger furatát.
mi a merete a dugonak?...nem tudod?...fustolt vagy mert szedted szet?
Sziasztok!Érdekelne hogy honda xl 600 ban az ujj dugo mennyit mozoghat ha meg lett furatva,mert 98mm-es dugo van benne és kb 1.5mm jár a hengerben körkörösen? amugy frissen furt még kb300km mentem vele.a szerelőm rakta bele de sztem valamit elbaszott.
De neked nem volt domi karbid
Irtam mar hogy 89-es XL600R nincs max 87-es es szerintem rafizetessel meg er de csak a gond lesz vele mert azok mar kinyirt gepek
XR6 is megszívta magát szinte mindig egy eldőlés után :D gyors szellőztetés után viszont jól indult ha minden be volt állítva rendesen :D
ez már elég gyors, itt meg a hanyatt esés hiányzik
hihetetlen mennyiségű szabadidőm van
szerencsére lusta vagyok így mindig van időm heverészni, netezgetni
bár már néha a motorozás rovására is megy a nagy lustaság, lehet inkább pecázni kellene
Sziasztok
szerintetek egy 89-res Honda XL600R megér egy 96-os Cr125-öt kis ráfizetéssel?
Ini ezt a rész tele van ilyen tövises hajtásokal... és persze minek vegyem fel a szemüveget.. és még félve mentem fel :D:D 1 gangba
Itt már 2 be , szemüvegbe ez picivel gyórsabb
szia
hogy csinálod, hogy mindig fentvagy? áruld el a titkot mester
ez jó volt de lassú, ilyen sebesség mellett sosem lesz meg a dupla backflip
Köszönöm szépen a válaszokat . Akkor jól tudtam hogy nincs csak nem voltam benne biztos és inkább megkérdeztelek titeket.
az a ele nemtom hogy kerult oda