Kicsit vissza olvastam! Az önindítósok azért nem szívatják meg mert tudják nem kell gázt húzni! Ha eldől a motor, nekem olyan adott tanácsot aki tudja is mit mond! Berúgós motort full gázon dekompresszorral pár rúgás és utána indulnia kell! Az önindítós indulni fog önindítóval! Persze ez azokra a motorokra érvénes amik normálisan be is vannak állítva!
A mérete 98 mm a dugonak,ezt amugy én sem értem mert prox dugo van benne és már sokat mozog. ahogy mozgatod akkor lehet egy kis kotyanást hallani.fő oka hogy szétszedtük mert az egyik kip.szelepnél elfujta a kompressziot,mert ahol a szelep ,,kupakja" van egy persely szerüség a dugo felül ott a perselyből letőrt egy darab(tudjátok mit probálok körülirni mert nem tom a nevét)nah az volt a hibás.
Nem akarlak elkeseríteni, de a dugattyú és henger közötti hézag határértéke 0,1 mm.
Az alap érték 0,01-0,05 mm.
Hogy fúrták, mert nekem mindig úgy csinálják, hogy ott az új dugattyú és ahhoz illesztik a henger furatát.
Sziasztok!Érdekelne hogy honda xl 600 ban az ujj dugo mennyit mozoghat ha meg lett furatva,mert 98mm-es dugo van benne és kb 1.5mm jár a hengerben körkörösen? amugy frissen furt még kb300km mentem vele.a szerelőm rakta bele de sztem valamit elbaszott.
hihetetlen mennyiségű szabadidőm van
szerencsére lusta vagyok így mindig van időm heverészni, netezgetni
bár már néha a motorozás rovására is megy a nagy lustaság, lehet inkább pecázni kellene
Mire képes egy kis víz.
Pöpec.
Az elég gáz, ha abból kitört.
Ha azt írná perselyezett, talán még hihető is lenne.
Az alap érték 0,01-0,05 mm.
Hogy fúrták, mert nekem mindig úgy csinálják, hogy ott az új dugattyú és ahhoz illesztik a henger furatát.
szerencsére lusta vagyok így mindig van időm heverészni, netezgetni
bár már néha a motorozás rovására is megy a nagy lustaság, lehet inkább pecázni kellene
szerintetek egy 89-res Honda XL600R megér egy 96-os Cr125-öt kis ráfizetéssel?
Itt már 2 be , szemüvegbe ez picivel gyórsabb
hogy csinálod, hogy mindig fentvagy? áruld el a titkot mester