nekem elejetol kezdve ilyen gondjai voltak....ele ugy kellett leallitanom hogy csapot elzartam es mindig ugy inditottam hogy 2 3-at rarugtam dekoval ugy mindig indult egyre max kettore....karbim se volt valami jool beallitva de azert szedte a labat
Szerintem ez XL 600 R betegség Omilnak is ha eldől a motor egyből megszívja magát... az enyém fekszik össze vissza mikor eldobom mászokázásnál és pöccre indul , szóval nem értem
nekem a kezi deko ugyan ugy kipufogo szelepet nyomta le mint a XR-en....az amit te mutatsz az a autodeko ha jool tudom azt meg a berugokar vezerli....legalabb is en igy vettem ki a latottakbol....ja es neke 84-es R-es volt
Patyka 2 gyertyás XL 600 tuti nincs !
Dekompreszor viszont XL 600 R típusnál külön szelep végzi ezt a feladatot 2 szívó szelep közt helyezkedik el a dekoszelep,
XL 600 LM RM típusnál meg a jobb oldali kipufogó szelepet nyomja le a dekompreszor
Sziasztok!
Kéréssel fordulnék hozzátok mint tapasztalt motorosokhoz.
Van egy 2005 xr125 hondám elsőgumit szeretnék rá venni.
Terep gumira lenne szükségem de 90/90-19 es méretbenn nem találok. Milyen méretet lehetne még előre feltenni vagy milyen gyártonál keressek.
Sziasztok bocsánat hogy megint közbe szólok csak lenne megint egy kérdésem,már nem csodálom ha elegetek van belőlem . Szoval az xl 600 ason a dekompressor az a kipufogószelepet nyitja vagy a vagy egy külön szelepet ? és azt halottam hogy xl 600 asból van 2 gyertyás is én ilyenről még nem halottam de lehet én vagyok a tudatlan előre is köszönöm a válaszotokat megint
Nem bunkóságból, de nem vállalom be senkinek.
Macera volt. Lemezből csonkakúpot kellett csinálnom, azt előtte méretezni, szerkeszteni stb.
Bele a két cső, középen összenyom, lehegeszt, körkörösre alakít ....
Szopás az egész.
Awisnak is könyörögtem.
Remélem nincs harag!
De mikor szar volt az aksim rugásra is könnyen indult, nekem sose szívta meg magát stb..
és az auto dekó is a kipufogó himbát vezérli
Dekompreszor viszont XL 600 R típusnál külön szelep végzi ezt a feladatot 2 szívó szelep közt helyezkedik el a dekoszelep,
XL 600 LM RM típusnál meg a jobb oldali kipufogó szelepet nyomja le a dekompreszor
Kéréssel fordulnék hozzátok mint tapasztalt motorosokhoz.
Van egy 2005 xr125 hondám elsőgumit szeretnék rá venni.
Terep gumira lenne szükségem de 90/90-19 es méretbenn nem találok. Milyen méretet lehetne még előre feltenni vagy milyen gyártonál keressek.
Macera volt. Lemezből csonkakúpot kellett csinálnom, azt előtte méretezni, szerkeszteni stb.
Bele a két cső, középen összenyom, lehegeszt, körkörösre alakít ....
Szopás az egész.
Awisnak is könyörögtem.
Remélem nincs harag!
szerintetek egy 89-res Honda XL600R megér egy 96-os Cr125-öt kis ráfizetéssel?