Helló!
A lendkereket vedd le a főtengelyről mindenképpen hogy lásd is a jeleket! Ha a blokk is szét van húzva akkor a váltó tengelyen ami van fogaskerék arra már összerakáskor figyelj, hogy a jel pontosan a helyén legyen mert különben szedheted szét még egyszer!
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy valakinek nincs-e XL 500-hoz szervizkönyve?Mert szeretném összerakni az "Öreget",és nem tudom,hogy a kiegyenlítő tengelyeket hogyan kell beállítani.Nagyon megköszönném,ha sikerülne kideríteni.
Én elfogadnék egyet, csak drága.
Az inverteressel örülök, ha össze tudom pontozni a vékony lemezeket.
Viszont vastagabb anyagokhoz fasza. 200 A-t tud.
De kibékülnék egy CO-val is.
A műhelyben hefteltem össze egy 200-as inverteres géppel.
A képet meg itthon csináltam. Kb 1,5 km a kettő egymástól, szóval volt ideje kihűlni.
Holnap beviszem a céghez és körbevarrják awi-val.
A lendkereket vedd le a főtengelyről mindenképpen hogy lásd is a jeleket! Ha a blokk is szét van húzva akkor a váltó tengelyen ami van fogaskerék arra már összerakáskor figyelj, hogy a jel pontosan a helyén legyen mert különben szedheted szét még egyszer!
és a láncon is van 3
Egy olyan kérdésem lenne,hogy valakinek nincs-e XL 500-hoz szervizkönyve?Mert szeretném összerakni az "Öreget",és nem tudom,hogy a kiegyenlítő tengelyeket hogyan kell beállítani.Nagyon megköszönném,ha sikerülne kideríteni.
Vagyis van, de az kell nyílászárókra
Az inverteressel örülök, ha össze tudom pontozni a vékony lemezeket.
Viszont vastagabb anyagokhoz fasza. 200 A-t tud.
De kibékülnék egy CO-val is.
A műhelyben hefteltem össze egy 200-as inverteres géppel.
A képet meg itthon csináltam. Kb 1,5 km a kettő egymástól, szóval volt ideje kihűlni.
Holnap beviszem a céghez és körbevarrják awi-val.