Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem szeretek vacakolni egybe legyen a vas minél elöbb
latom sikerult szerezni
Helló!
A lendkereket vedd le a főtengelyről mindenképpen hogy lásd is a jeleket! Ha a blokk is szét van húzva akkor a váltó tengelyen ami van fogaskerék arra már összerakáskor figyelj, hogy a jel pontosan a helyén legyen mert különben szedheted szét még egyszer!
Van ilyen DID láncom, 2 db váltó, hibátlan vezérműlánc vezető meg jó pár apróság fillérekért eladó ha érdekel , mivel nálam csak porosodik
Kiegyenlítő tengely lánca meg van jelölve, minden lánckeréken van 1 jel ballansz tengelyen , főtengelyen, és ami a váltónál van
és a láncon is van 3
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy valakinek nincs-e XL 500-hoz szervizkönyve?Mert szeretném összerakni az "Öreget",és nem tudom,hogy a kiegyenlítő tengelyeket hogyan kell beállítani.Nagyon megköszönném,ha sikerülne kideríteni.
hát nem tudom te hogy vagy vele de én melo után is pattanok a gépre azt gyiiiiiii ( nyáron)
Megkérdezheted, de nem hiszem, hogy lesz rá most pénzem.
Vagyis van, de az kell nyílászárókra
megérdeklödjem neked mennyiért adja csávo komplett palckal mindennel?
Szerintem annyi simán! Nyártól remélem dolgozok és ha igen, akkor nem sok időm lesz motorozni.
Én elfogadnék egyet, csak drága.
Az inverteressel örülök, ha össze tudom pontozni a vékony lemezeket.
Viszont vastagabb anyagokhoz fasza. 200 A-t tud.
De kibékülnék egy CO-val is.
remélem szívócsonk is kerül hozzá hamar
nemrég kináltak egy komoly avi gépet komplett de már annyi felesleges vackom van nem ruházok már be ilyemire
1 szezon lesz?
Mert kiscsikó vagyok még a motoromhoz. Sokáig fog tartani az összeszokás.

A műhelyben hefteltem össze egy 200-as inverteres géppel.
A képet meg itthon csináltam. Kb 1,5 km a kettő egymástól, szóval volt ideje kihűlni.
Holnap beviszem a céghez és körbevarrják awi-val.
hmm micsoda nadrág idom.) vigyázz azért a pléd ki ne égjen milyen géped van?
Alakul az összekötőcső.
sajna nekem is csak elméletileg péntekre lesz kész a blokk de talán onnantol már felgyorsulnak az események
miért?:O
De én még nem tudom neki baszni.
ezt a szín összeállítást öltönyben imádom nah meg a portcsuka még hozzá
megjött a karbi