Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

en ugy tudom hogy butitott kicsit a karosanyag kibocsajtas miatt....mar nem is tudom hol olvastam masteron jobban tudja
Köszi!
Próba meg volt Majd holnap lesz az ismerkedés vizsga
Nem buta az a vezérmű tengely annyira első gurulásra.....
Sajnos könyvem nincs..... Szerviz könyvet töltöttem le én is!
IT le tudod tölteni
Csak sajnos nem magyar
kivan mar probalva hogy mit tud? jool nez ki amugy
a veztengely butitott
Holnapra lesz!
Honda FMX 650 2005 évjárat egy az egyben Domi blokkos
jól néz ki de mi ez?
Sziasztok
Új Háziállat van
gondolkodom rajta,dobj fel 1-2 képet ha van
itt is jó idő van,minnyá indulok is
Abból a 30centibol ha van mar csak 5 de most is olvad van valami 6 fok meg sut a nap.....ilyen szempontból motoros ido
Vagy 1 centivel hosszabb kutyacsont lesz vagy húzom a gázt őrült módon
Majd az idő eldönti
én is így voltam vele aztán visszacsináltam
ha egy centit nyújtasz a kutyacsonton kb 5 centit fog lejjebb menni
max 2 centit tudsz nyújtani de ekkor már picit faragni kell itt-ott nem sokat de kell
ekkor már a kerék bele tud érni a sárvédőbe ha nagy a súly(nekem túrákon felcuccolva sokszor beleért)

most már rájöttem hogy a lábnak a lábtartón a helye, nem a földön, húzni kell a gázt bolond módon aztán mindegy milyen magas
elején nem nehéz,csak beljebb kell tolni a kormánykiflibe a telószárakat és kész is :D
hátul meg azzal a himbarendszerrel kell valamit variálni, majd INI nyilatkozik arról,mintha ő beszélt volna múltkor arról valakivel,hogyan is kell.
amúgy részben ennek tulajdonítom én is azt,hogy sokkal jobban érzem a crm et,hogy alacsonyabb kicsivel,és jobban az én méretemre szabott,mint az xr,az xr kicsit nagy volt nekem is,én se vagyok túl magas,173cm körül
Nekem majd ültetnem kéne a gépen vagy 5 centit. Éppen pont leér a lábam de nincs tartalék, szal ha nem egyenes a talaj borulok.
jó a 30 centi hóba is motorozni,én szeeretek :D
lehet hogy jó de a crm nekem jobban fekszik ,pedig papíron 1 súlyba vannak, valóságba mondjuk tuti hogy nem ,mert könnyebb a crm,meg kisebb és ezért 5ször olyan jól tudok motorozni a crm en :D
még magamon is meglepődök ,mikre vagyok képes a crm el,XR el sose birtam olyanokat csinálni,ezzel meg játszi könnyedséggel megy
ha minden igaz ma lesz videró róla hogy megyek vele
ma hivom szerelot hogy all es megmondom neki jovo het hetvegere legyen nalam a blokk....nalunk ugy all a helyzet hogy hullott valami 20 30 cm ho...na most az olvad es viz van mindenhol hatarba meg feher minden de alatta sar...ez elolvad joo nagy sar lesz utana....ahogy nezem itt nem lesz motorozas februarba mert csak szopas lenne ....addig megprobalom hozza varazsolni a mikunit meg talan gyapotot cserelek a pufogoba
sajnálhatod mert jó gép
nekem meg már sehol se ér hozzá,mert nincs XR em
nekem is kb félúton ér hozzá
Enyém úgy van beállitva hogy legfelül emeli ki a szelepet éppen. Ahogy mondtad annyi már elég hogy átforduljon
mikor lesz kész a masina? én épp most konzultálok a haverokkal,hogy illene motoroznunk egyet délután,itt 10fok van tavaszias idő