Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Grat. az FMX hez!
Sziasztok!Eladó egy keihien dupla karburátor
leőmlöcső
hátsó lábtartók konzolostól
hátsó rúgós tag.
Minden jó álapotban van a karbi tökéletes csak azért adóm el a cucokat mert nekem már nincs rá szükségem.Árak meg egyezés alapján!Tel:06705795274.
Köszi szépen!
enyémben olyan 80 ezer felé lehet aztán lassan cserélni kell ezt-azt
hogy volt-e gyűrűzve nem tudom, de gyári méretű a dugó
de már a vezérműtengely is kezd kopottassá válni
de még mindig jól indul (pár rúgás) és jól megy
Na végigolvastam,most már tudok mindent
Egy észrevételem lenne. A telóra rakjál telóvédő műanyagot,mert ha megsérül a becsúszószár akkor az komoly kiadás lesz.
Még egyszer grat hozzá,szép motor. Egy időben én is gondolkodtam ilyenen mert tetszik,csak akkor már megvolt az XR400,így letettem róla.
Most kezdem visszaolvasni.....ez egy FMX?
Gratula Összejött a Domi? Gondolom ég és föld az elődökhöz képest
Köszi
Köszi! Én is utána olvastam rendesen
Nekem azt mondták, hogy a legfontosabb az, hogy ne pörgesd állandóan. Nyomatékból kell menni. Mindez a hasonló társaira is vonatkozik. Meg persze az alap dolgok. Olaj, szűrők, hidegen nem nyúzzuk stb.
Kormányzár elvileg van (legalábbis az enyémen)
Ha nem nyúzod és adsz neki mindig rendes olajat, akkor jó darabig nem kell megbontanod
Persze sok mindenen múlik (olaj, olajcserék, block mostani állapota, stb)
A Domi veztengely,és dugattyú az amit a Hondáék adtak hozzá,hogy egy kicsit emelkedjenek a pacik számai.
http://www.dominatorklub.hu/fo...
Nézz körül az oldalunkon!
http://www.motorinfo.hu/teszt/2006/08/06/a_loerosites_honda_fmx_650/ én már szerintem 1.5 ennyit rá vertem az xlre szóval böven jó vétel gratulálok hozzá .... aztán késöbb ugyis azt tuningolsz amit csak akarsz ahogy olvasom van kitt hozzá és márr egy nyitott rendszer is dob rajta lóval ..
A 400-as XR-en van valami kormányzár féleség?
Normál, lightos erdő járás és utcán motorozás mellett kb mennyi km után kell széthúzni a blokkot?
Bocs az amatőr kérdésekért.
Megyek aludni fárasztó volt a mai nap! reggel kap új gumát és tesztelés lesz! Este beszámolok milyen volt a nap.....
Sziasztok jó éjt
Használattól függ..... Azért nálunk kapnak rendesen a motorok! KMert is és hideget meleget is! De nem mostanában szeretnék a blokkba belenyúlni
ha pár évig elketyeg magában akkor bizonyosan jó vétel volt
Köszi
ennyit megert
Ő lenne az 10e engedett a banyába!
mennyi zseton egy ilyen?
papír nélküli?

Nem tudom még variálhattak e valamivel de a súlyát nem érezni keskeny könnyen kezelhető első alkalomra!
De már a 10párezres Bontatlan blokk hangjáért megérte!
Mentem én már XL 600 R XL 600LM és most mentem az FMX 650 el
Nem lehet érezni hogy gyengébb lenne
38 ló mindenre elég
őseinknek csak egy volt mégis bejárták vele fél világot
Igen igen 38 paci elméletileg de van hozzá valami kitt.......
De pl Masteronéval nem mentem mikor itt volt sajna nincs összehasonlítási alapom! De nem rég indult el az övé már az új stage tengellyel így meg már megint nem lesz
De ha már pár 100km ülök rajta kiderül mit is tud valójában!