Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem mentem olyannal egy métert sem
650esen ültem, de nem éreztem szükségét a próbának
de annak a 650esnek sokkal szarabb volt a futóműve (eleje kilágyítva is full kemény)
lehet csak azért mert nem ártott volna neki egy generál
az enyém sokkal jobb volt tőle negyed annyit nem pattogtam a köveken
annak tünt,vagy ahogy mondtad lehet jobban kellett volna húzni neki :),gondolom a 400 as fordulaton jó a 600 as meg alacsony fordulaton . súly eltérés meg igazából ahogy nézetem csak 10 kg vagy annyival jobb a 400? 600assal mentél már huzamosabb ideig?
Ennek a forgalmijában van http://rbcdn.hu/b/201301/03/96...
Nézte már valaki?
Sziasztok!
Ti milyen fuvókákat ajánlotok egy XL600R-be?
1. karbiban: a főfuvóka 102-es
2. karbiban a fuvóka 135-ös
Ma leszedtem a karbit, Brigéciollal lefújtam, aztán meleg vízzel végül levegővel, utána darabokra szedtem, és kifújtam minden járatot(kompresszorral)....
Holnap belerakom a blokkot és megpróbálkozom a levegő/benzin behangolással
akkor csak gyenge volt az xr400?
A 4x4 onlineon hirdetnek egy xr400at 375 irányárban!
Mi van veled?
motorszamot leirod megmondom hanyas evjarat....amugy erdekes ez...motoron is rajta van valahol vagy csak forgalmiban van?....kivancsi lennek ra mi akar ez lenni pontosan
Köszi!Azt hittem a festésre,hogy csak valaki jelölgetett előttem valamit,és nem gondoltam,hogy ez gyárilag ilyen...
Nincs mit!
A lánc oldalán 2 csap között fehér festés. Törölgesd meg mert gondolom nem mai darab és halványan fog látszani!
Köszi a segítséget!
Még azt szeretném kérdezni,hogy a láncon milyen jelet keressek?
"Tudomásom szerint ez a motorszám jelölése 1994 vagy 95 után. ekkor módosítottak a gyújtáson meg egy két dolgon"
Ezt írták erről a kódról. De olasz forgalmikban van csak azt hiszem, vagy is azt olvastam!
Kicsit rákerestem! Sokan azt hiszik valami tuningolt verzió. De valami motorkód vagy mi a fene......
a PE04 az az XR600 kód,ez egy olasz forgalmiban van
Helló XL 250S nem érdekel? Össze kell pakolni! Henger fúrva új dugó vez lánc....... Kb 1 nap alatt üzemképessé tudom varázsolni!
a PE04 az asszem XR kod de a tobbi ....honnet van ez?
Sziasztok
erről tud valaki valamit hogy mit jelenthet?
Honda PE04 transformato DALL'ARA R91
Megvan az egész,csak a blokk lett széthuzva hogy csodálkozzak,
Többször volt itt más nick kel,300 kilométert utaztam érte és hozattam haza, igy szólt, akkor,xl
Gondoltam jó alapanyag lesz ha felujitom,,
A második egész jónak tűnik,csak a 200 km tölem

milyen alkatrészed van a 200 as ból eladó?
A második egész jónak tűnik,csak a 200 km tölem [O05

milyen alkatrészed van a 200 as ból eladó?
kitol vetted?
Szia!
Okulj az én káromon,csak komoly 200 ast vegyél, én itt vettem a sport motoron jól ki lett velem baxva, most van alkatrésznek való 200 asom,
Amit mernék ajánlani az két 200 as de egyik se somogy megye, régebben hirdettek Tabon egy 200 ast de most nem találtam,
Az egyik
A Másik
Szevasztok! Keresnék Honda XL 200-ast megvételre somogyban,persze csak jó állapotú üzemképes érdekel!
az a teszkós súly jobb
egy csővel még össze is lehetne őket kötni aztán lenne egy egyenes rudad is
valami 4 ezer körül volt 2x 8kilós (asszony alig tudta betenni a kosárba )