Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sosem mostam még láncot
ez is olyan mint a buziság, egyre elfogadottabb dolog de nekem akkor sem jön be
xr kell vagy fmx
szerelö nyomaték kulcs nélkül?
Mert annyira ganés volt, hogy be kellett áztassam petróleumba és még így is drótkeféznem kellett oldalról.
Az nincs sajna.valahol láttam15 ért domiet.
bocs de nem......
Megpontoztam, meg ráperemeztem utána kicsit. Utána nem tudom leszedni, annyira fogja.
jah a kipufogo szelepfészek el van törve és kifujja a kompressziot,és a szerelőm amikor rakta össze akkor megszakitotta a menetet a hengerfejnél és ott is kifujt kicsit!
De most már nem bizom szerelő kezébe a motrot!
xr szivó csonkot nem tudsz?
rájöttél már mi van a mociddal?
oppá kevertelek vitboyal bocs:)
a szerelöm azt mondta ne rakjuk fel .... én rád bízom majd megnézed
figyelj csak mocis a másik hengerfej jo még mert az nekem kellene!
az nincs .....
Ráadásul sokat nyomtam főúton, 3x voltam vele Pesten is, mákom volt, nem tudom hogyan eshetett le, elég stabilan állt. Majd megyek vasárnap azt megbeszéljük, hátsó fék munkahenger?
100as dugo gyürüvel fötengely stb... sok dolog van mi kell?
2db hengerfej abból az 1ik kuka.... jó feszítő tengely és feszítő mivel az xlé nem jo domiba pár szelep ami kuka...egyéb pasz:P miert?
Figyi! Mi maradt meg az alkatrészeidből?
a nitelö szemet nem fogod tudni kézzel öszenyomni annyira hogy pontozni tudd nincs rajta kikönyités mint a sima patentszemen
Kellene, de nem muszáj ha ügyes vagy! Nekem az x gyűrűsről elveszett a patentszem rugó, de nem esett szét akkor sem! Szerencse?
minek levenni?
A nittelőszemhez kell spéci szerszám vagy elég ha pontozóval szátnyitom a végét a stiftnek?
Általában gyórsíttós gázkart 1 bowdennel szoktak rárakni a tm 40 esekhez is az ismerőseim,de én megoldottam azt,hogy a domi dupla bowdenjét rátudjam rakni csak egy kis trükk kellett hozzá.
Igen, már megnéztem, kapható sok helyen. Muszáj, mert így macera levenni és feltenni, hogy nittelő szem van a láncomon. Nem bízom már annyira az újranittelt láncban, nem szeretném, ha szétkúrná a blokkot, vagy a lábam.