aki régebb óta használja a gépet:
ezt az 1000km olajcserét mennyire kell komolyan venni?
vételkor lett cserélve mielőtt túrázni indulnánk lesz kb 600 benne
túra meg olyan 800km
szóval 1400-1500 mennyire gáz? ebből 500 a terep ami rendesebb igénybevétel
vagy engedjem le az olajokat 600nál aztán töltsek rá új olajat a régi szűrővel?
azért kérdem így mert az egyik szűrőfedél csavaromat egy imádság tartja, lehet nem bírna ki egy meghúzást( menet 3/4része kiszakadva)
télen gondoltam gépműhelybe vinni (vagy amikor végképp kiszakad) aztán beletenni menetjavítót
vélemények?
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy a kis XR400-asommal mentem terepen és lelógott egy villanyvezeték előttem amit nem vettem észre és a nyakamon talált el. Majdnem felakasztottam magam :S Nem estem nagyot szerencsére a motor sem viszont a probléma a következő: A motor ha szemből nézzük a bal oldalára esett. Semmi gáz nincs is ezzel csupán annyi hogy a berúgókarnál belöl valami szétmehetett az ütéstől mert ha rárugok akkor recseg meg ropog de nem hajt. Mi lehet a baj? Előre is köszönöm! Sziasztok!
1200ft volt a legolcsóbb helyben kapható E jeles index darabja (bármikor pótolható)
ez nem ledes, de szerintem megcsinálom annak
hazakerül ma vagy holnap az xr aztán csinálok fotót mert a fényképezőm is hazaért
szerintem elég pofás lett, főleg a hátulja a rendszámvilágítás mellé furkáltam fel, talán így nem sodorja le a növényzet
eleje meg olyan amilyen.... sajna nem az eredeti a fejidom aztán kicsit furán áll rajta
motorozni nagyon kellene már, lassan vége a nyárnak és időm is lesz rá....
sajna haver xl-je kidőlt így társaság se igen van
alkatrészes kérdés:
xl600r-hez kellene bevásárolni vezérműláncot és láncfeszítőt (plusz mindenféle tömítést hozzá)
láncfeszítőt hol kapni? mert azt egy bolt kínálatában sem láttam még
láncot tömítéseket még találni
köszi!
verettünk egyet terepen
mondjuk nem terepnek indult de csatornapart lett a vége
papucs rövidgatya póló
most ahogy betettem a szűkítő csövet a végébe nagyon jól megy kis fordulaton
ellenben beszaggat, bedarál, lehörög 1/2-3/4 fordulaton.... 3/4 felett kb jól megy
ha odatépem neki akkor is tétovázik
kell keresni valami szakértőt, mert így jó a hangja
Szia!
Látom a Mitas gumiknak vagy híve!
Nem hallottál valakit Milyen tapasztalatok vannak a Pirelli Mt 21 gumiról?
Én Most ezt a tipust rakom fel, itt a teszteken Jókat irnak Róla.
Üdv.
Egy gyors kérdésem lenne.
A PD03 és a PD04 blokk tömítéskészlete egyezik?
Vagyis az xl600, xl600r, xr600r, xl600rmg(önindítós), xl600lm(önindítós).
Helló
Lenne egy kérdésem
Honnan tudok Honda XL600R motoromhoz magy nyelvű szervízkönyvet találni?
Kerestem de sajna nem találtam.
Vagy ha valaki tudna adni egy kis segítséget azt nagyon megköszönném
Előre is köszönöm
már rendeltem egy mitas fim-et
felénk jó a kopottabb is de ide nem mindegy mit teszünk fel
meg lehet nézni mit csúszkált a cagiva pedig teljesen új tw52es gumi volt rajta brutál bütykökkel
csak hát az oldaltartás meg a bordák közti rés kevésnek bizonyult avval a jó ragadós hegyi sárral, ami egész más mit ami felénk van a csatornaparti agyagos sár
ez a hegyi sárga színű valami rettenet, murva sincs benne és nagyon finom ragadós massza 2 kerékfordulat és már slick gumid is lett
remélem a kis honda jobban muzsikál majd, mert sok olyan volt a cagivával, hogy majdnem felment, majdnem átment, majdnem lábon maradtam
hondának azért feljebb van a hasmagasság, sokkal könnyebb, és lesz rajta rendesebb gumi
egyedül a rutin hiányzik......
alapesetben nem is érdekelne (egy évben 362 napot)
130-150km több mint elég itthon, ráadásul rendszámosként akárhol tankolhatok
felénk meg 50km belül tuti van kút
hanem a maradék 3 napban erdélyben lehet lesz némi avar a tankolásnál, na de majd kiderül, csak tudok kunyizni anyagot
aztán ez a túra úgy is választóvonal lesz, ha nagyon bejön akkor csak kell nagyobb tank, de szerintem inkább állva ülés lesz egy hétig
én meg szaglálódtam az ebay-on
nagyobb tank kb 78ezer fejidom kb 12ezer
és ezekben még nincs posta
szóval jó ez a gép így bár a gyári fejidomért adnék egy 10est ha lenne helyben
Ma voltam a Balatonon és ott láttam a kereskedésben egy olyan motort mint az enyém. És mivel most aktuális a karbi ránéztem arra is.
És mit látok? Ugyanaz van rajta mint most az én motoromon.
Ha úgy leszek idővel és türelemmel lehet, kipróbálom amit ajánlasz. Köszönöm.
Ha én neki állok akkor csak úgy, hogy ha tutira tudom, hogy hova hányas kell és az a helyéra csavarozom mert nincs türelmem végig kisérletezni több napot ezzel.
ezt az 1000km olajcserét mennyire kell komolyan venni?
vételkor lett cserélve mielőtt túrázni indulnánk lesz kb 600 benne
túra meg olyan 800km
szóval 1400-1500 mennyire gáz? ebből 500 a terep ami rendesebb igénybevétel
vagy engedjem le az olajokat 600nál aztán töltsek rá új olajat a régi szűrővel?
azért kérdem így mert az egyik szűrőfedél csavaromat egy imádság tartja, lehet nem bírna ki egy meghúzást( menet 3/4része kiszakadva)
télen gondoltam gépműhelybe vinni (vagy amikor végképp kiszakad) aztán beletenni menetjavítót
vélemények?
ez nem ledes, de szerintem megcsinálom annak
hazakerül ma vagy holnap az xr aztán csinálok fotót mert a fényképezőm is hazaért
szerintem elég pofás lett, főleg a hátulja a rendszámvilágítás mellé furkáltam fel, talán így nem sodorja le a növényzet
eleje meg olyan amilyen.... sajna nem az eredeti a fejidom aztán kicsit furán áll rajta
motorozni nagyon kellene már, lassan vége a nyárnak és időm is lesz rá....
sajna haver xl-je kidőlt így társaság se igen van
Feltetted az indexeket a gépre Milyen index került rá,ledes vagy sima Mennyiért sikerült hozzájutni
Közös túrázáshoz mit szólnátok
palacsinta@citromail.hu
06209753270
xl600r-hez kellene bevásárolni vezérműláncot és láncfeszítőt (plusz mindenféle tömítést hozzá)
láncfeszítőt hol kapni? mert azt egy bolt kínálatában sem láttam még
láncot tömítéseket még találni
köszi!
bocs csak most olvasom, a héten sajna nem leszek Pest közelében, szabin vagyok.
Jövő hét elején még mindenképp említsd meg kérlek.
üdv: gunyi
Meg tudja valaki mondani, milyen módon lehet kivonni motort a forgalomból úgy, hogy a gép megmaradjon?
mondjuk nem terepnek indult de csatornapart lett a vége
papucs rövidgatya póló
most ahogy betettem a szűkítő csövet a végébe nagyon jól megy kis fordulaton
ellenben beszaggat, bedarál, lehörög 1/2-3/4 fordulaton.... 3/4 felett kb jól megy
ha odatépem neki akkor is tétovázik
kell keresni valami szakértőt, mert így jó a hangja
Látom a Mitas gumiknak vagy híve!
Nem hallottál valakit Milyen tapasztalatok vannak a Pirelli Mt 21 gumiról?
Én Most ezt a tipust rakom fel, itt a teszteken Jókat irnak Róla.
Egy gyors kérdésem lenne.
A PD03 és a PD04 blokk tömítéskészlete egyezik?
Vagyis az xl600, xl600r, xr600r, xl600rmg(önindítós), xl600lm(önindítós).
Mikor tudunk találkozni Pesten?
Lenne egy kérdésem
Honnan tudok Honda XL600R motoromhoz magy nyelvű szervízkönyvet találni?
Kerestem de sajna nem találtam.
Vagy ha valaki tudna adni egy kis segítséget azt nagyon megköszönném
Előre is köszönöm
felénk jó a kopottabb is
de ide nem mindegy mit teszünk fel
meg lehet nézni mit csúszkált a cagiva pedig teljesen új tw52es gumi volt rajta brutál bütykökkel
csak hát az oldaltartás meg a bordák közti rés kevésnek bizonyult avval a jó ragadós hegyi sárral, ami egész más mit ami felénk van a csatornaparti agyagos sár
ez a hegyi sárga színű valami rettenet, murva sincs benne és nagyon finom ragadós massza 2 kerékfordulat és már slick gumid is lett
remélem a kis honda jobban muzsikál majd, mert sok olyan volt a cagivával, hogy majdnem felment, majdnem átment, majdnem lábon maradtam
hondának azért feljebb van a hasmagasság, sokkal könnyebb, és lesz rajta rendesebb gumi
egyedül a rutin hiányzik......
130-150km több mint elég itthon, ráadásul rendszámosként akárhol tankolhatok
felénk meg 50km belül tuti van kút
hanem a maradék 3 napban erdélyben lehet lesz némi avar a tankolásnál, na de majd kiderül, csak tudok kunyizni anyagot
aztán ez a túra úgy is választóvonal lesz, ha nagyon bejön akkor csak kell nagyobb tank, de szerintem inkább állva ülés lesz egy hétig
nagyobb tank kb 78ezer fejidom kb 12ezer
és ezekben még nincs posta
szóval jó ez a gép így bár a gyári fejidomért adnék egy 10est ha lenne helyben
És mit látok? Ugyanaz van rajta mint most az én motoromon.
Ha úgy leszek idővel és türelemmel lehet, kipróbálom amit ajánlasz. Köszönöm.