nincs mit matekolni kosz került a hengerbe mikor kivetted a gyertyát ... mikor a gyertyát vissza raktad jól agyon rugdaltad mert ugye miért ne? ezzel és a kosszal benne felsértve a hengert ill a gyürüt dugót ezért nincs kompressio mi nem világos ebben?
én megtanultam már a 3. kompresszió elmenetel után, mikor a szelepek is megbánták, hogy elmosva nem szabad eltenni a motort, mosás után 1-2 km-t mész vele (kb 5perc) és úgy kell elrakni. :))
ja a tesztnek lőttek mert nem volt elég gáz a forrasztóban
aztán a bolt csak délig volt nyitva
úgy kértem kölcsön aztán csak annyit néztem hogy faja nagy lángja van, de már kint a hidegben csak pislogott
nekem sincs mindig meg a felső holtpont ilyenkor rárúgok 3-4 izmosat aztán beindul.
lehet gyengén rúgod, pl a nejem nem tudja berúgni egy kicsivel lassabban rúgja ahogy kellene
elmosva tettem le a motort. 2 hónapot állt mert külföldön dolgozok,aztán indítanam be,es semmi. 2 óra hossza után kiszelloztettem,gyertya ki, na utána ment el a kompresszio.
egy kis kosz miatt nem megy el a kompresszió az első berúgáskor
amúgy egy alapos mosás hiányában nem érdemes kivenni a gyertyát, én amikor meglazítom a gyertyát még utána is megfújatom kompresszorral mert még az aljára is tapad retek
kefélni nem a gyertyát kell
ha retkes akkor égesd le egy gázos pákával
kevével a porcelánon hagysz egy csomó fémet aztán utána össze-vissza fog szikrázni
a gyertya nem is,hanem a kosz ami arról lejott. szikra is volt! fekete volt,aztán kefevel megtisztítottam. és ezután nem indult :-( előtte volt kompresszio.
nem tudom beinditani majd csak májusban, mivel svédországban dolgozok :-( baráti társaságban meg mindenkinek sportmotorja van,szóval berugni se tudnák :-D úgyhogy necces...
alu forrasztó pálca
elméletileg nagy királyság, gyakorlatilag, meg majd kiderül
ha leküzdöm a lustaságom kipróbálom, csak még nem sikerült kimászni a takaró alól........
vajon mikor a gyetya még nem volt kivéve viszont nem indult .....a gép akkor volt e kompresszió
aztán a bolt csak délig volt nyitva
úgy kértem kölcsön aztán csak annyit néztem hogy faja nagy lángja van, de már kint a hidegben csak pislogott
lehet gyengén rúgod, pl a nejem nem tudja berúgni egy kicsivel lassabban rúgja ahogy kellene
amúgy egy alapos mosás hiányában nem érdemes kivenni a gyertyát, én amikor meglazítom a gyertyát még utána is megfújatom kompresszorral mert még az aljára is tapad retek
ha retkes akkor égesd le egy gázos pákával
kevével a porcelánon hagysz egy csomó fémet aztán utána össze-vissza fog szikrázni
elméletileg nagy királyság, gyakorlatilag, meg majd kiderül
ha leküzdöm a lustaságom kipróbálom, csak még nem sikerült kimászni a takaró alól........
http://www.infinitylist.com/vi...