Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek a pöcs kis gázlámpák ledermednek tökmindegy mit csinálsz velük (tapasztalat )
kérdés csak az
vajon mikor a gyetya még nem volt kivéve viszont nem indult .....a gép akkor volt e kompresszió
nincs mit matekolni kosz került a hengerbe mikor kivetted a gyertyát ... mikor a gyertyát vissza raktad jól agyon rugdaltad mert ugye miért ne? ezzel és a kosszal benne felsértve a hengert ill a gyürüt dugót ezért nincs kompressio mi nem világos ebben?
én megtanultam már a 3. kompresszió elmenetel után, mikor a szelepek is megbánták, hogy elmosva nem szabad eltenni a motort, mosás után 1-2 km-t mész vele (kb 5perc) és úgy kell elrakni. :))
ja a tesztnek lőttek mert nem volt elég gáz a forrasztóban
aztán a bolt csak délig volt nyitva
úgy kértem kölcsön aztán csak annyit néztem hogy faja nagy lángja van, de már kint a hidegben csak pislogott
lehet elgyengültél
Ha esetleg érdekel: XR 400 használati útmutaó
hidd el,nem most vettem hogy ne tudjam berugni :-)
nekem sincs mindig meg a felső holtpont ilyenkor rárúgok 3-4 izmosat aztán beindul.
lehet gyengén rúgod, pl a nejem nem tudja berúgni egy kicsivel lassabban rúgja ahogy kellene
elmosva tettem le a motort. 2 hónapot állt mert külföldön dolgozok,aztán indítanam be,es semmi. 2 óra hossza után kiszelloztettem,gyertya ki, na utána ment el a kompresszio.
egy kis kosz miatt nem megy el a kompresszió az első berúgáskor
amúgy egy alapos mosás hiányában nem érdemes kivenni a gyertyát, én amikor meglazítom a gyertyát még utána is megfújatom kompresszorral mert még az aljára is tapad retek
helo.tudna segiteni valaki?cf 421 számu cdi doboz épitését szeretném összehozni.valaki esetleg tudna adni rajzot esetleg szükséges anyagokról listát?elöreis köszi
oké...de sajnos nem volt más. Akkor mostmár tuti a kosz lesz itt a baj...
nemrég csatlakoztam a fórumhoz amúgy, és sok okos dolgot írtok,úgyhogy maradok is :-) remélem akkor nem kell megintt új dugattyu stb...
kefélni nem a gyertyát kell
ha retkes akkor égesd le egy gázos pákával
kevével a porcelánon hagysz egy csomó fémet aztán utána össze-vissza fog szikrázni
na jo Ini de ezek a dracok szerintem nem hetvegi motorosok...:D
a gyertya nem is,hanem a kosz ami arról lejott. szikra is volt! fekete volt,aztán kefevel megtisztítottam. és ezután nem indult :-( előtte volt kompresszio.
nem tudom beinditani majd csak májusban, mivel svédországban dolgozok :-( baráti társaságban meg mindenkinek sportmotorja van,szóval berugni se tudnák :-D úgyhogy necces...
oké. Köszi az infót. Gondolhattam volna amúgy...mindegy, mindíg tanul az ember újat.
hahaha
Nem vagy vele egyedül:D
alu forrasztó pálca
elméletileg nagy királyság, gyakorlatilag, meg majd kiderül
ha leküzdöm a lustaságom kipróbálom, csak még nem sikerült kimászni a takaró alól........
nem szeretem ezeket a videókat, ilyenkor mindig szembesülök avval a ténnyel hogy milyen nagyon béna vagyok
Mi ez a pálca marhaság...mi ez a biznisz mert lemaradtam pár oldallal ez előtt
Ajánlom figyelmetekbe ezt az oldalt! 1órája a videókat nézegetem !Hd minöség az összes nagyon szép helyeken csapatnak! :)

http://www.infinitylist.com/vi...