Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Dénes vagyok,a napokban vettem egy xl 350-est.Az a bajom vele hogy nehezen tudom beindítani,sokadszorra véletlen,az is lehet hogy bezabáltatom mert néha nagyot durran a kipufogo.a haveromnak persze elsöre sikerüt.Érdekelne a techinikája meg hogy a deko hogy müködik,mert látom hogy ott a bovden,csak tudni szeretném hogy hogy müködik.
ha jó lett a géped miért akarod eladni?
japánok csinálják,onnan meg azért nem szokott szar dolog érkezni,ha made in china állna a dobozon ,azért félve raktám be
már lemaradtam most melyik gyártorol beszéltek?
Személyautókhoz is gyárt turbót elbíró tuning dugót jó kis cég az.
prox kipuff szele 8000.
persze ha kettőt veszel, akkor már 16000.
Hát igencsak! És megmondom őszintén én eddig ami dugót vettem egyedül a Wössner-nél láttam azt hogy a kidolgozás minősége más volt de azért az egy kovácsolt dugó volt, ne hasonlítsuk az öntöttel. így anyagminőségre nem volt rossz még fősuliba is behoztam megnézetni a szakikkal azt mondták nem gagyi anyagból csinálták!
lehet megprobálom én is, jóval olcsóbb
TKRJ szívószelepet vettem én is annó az XR 6 ba,még a másikba ami volt,mert átugrott a vezérlés, 3ezer /db volt akkor, semmi gond nem volt vele,teljesen jó volt.
netán átugrott a vezérlésed? vagy csak simán gatyán van?
Hát menni megy hosszútávú következtetést még nem vontam le, Prox-hoz viszonyítva kidolgozása szebb volt ( szépen lesórjázva stb ). Japánok gyártják szerintem annyira szar nem lehet
nah szóval ezt jól leírtam Vettem már szelep-et is a Prox-tól nem vettem még szelepet
és bevált a dugo egyébként?
Én vettem már ebből dugattyút is meg szelepet is ránézésre szép kidolgozása volt a prox dugónak a szintjét simán ütötte szelep-et még nem vettem tőlük de elméletileg gyári beszállítója valamelyik nagy gyártónak most pontosan nem tudom melyiknek
kösszi
prox kipuf szelep 16000.- 2db
jo lesz ez ledumáltam kanyarral ezt rendeli csak nem motoroswebröl..
ugy tudom XR XL ugyan az
nalunk 35 euro darabja prox....nekem is prox van ketto szivo szelep az 19 volt darabja
sziasztok
az árak töredékei a proxnak, valakinek van tapasztalata?
Azt tudom, hogy japán cucc, de jó?
Nincs tapasztalatom a márkáról, csak a prox termékekről.
Gondolom ezek is vannak olyan jók.
Vagy tévedek?
Vagy beszélj velük azthiszem most rendelnek Gyapánbó és akkor még talán tudnak hozzácsapni!
hát nédd meg valahol stimmelnek-e a méretek
xl 600 ba kell nem tudom ez jó e bele