Sziasztok Dénes vagyok,a napokban vettem egy xl 350-est.Az a bajom vele hogy nehezen tudom beindítani,sokadszorra véletlen,az is lehet hogy bezabáltatom mert néha nagyot durran a kipufogo.a haveromnak persze elsöre sikerüt.Érdekelne a techinikája meg hogy a deko hogy müködik,mert látom hogy ott a bovden,csak tudni szeretném hogy hogy müködik.
Hát igencsak! És megmondom őszintén én eddig ami dugót vettem egyedül a Wössner-nél láttam azt hogy a kidolgozás minősége más volt de azért az egy kovácsolt dugó volt, ne hasonlítsuk az öntöttel. így anyagminőségre nem volt rossz még fősuliba is behoztam megnézetni a szakikkal azt mondták nem gagyi anyagból csinálták!
TKRJ szívószelepet vettem én is annó az XR 6 ba,még a másikba ami volt,mert átugrott a vezérlés, 3ezer /db volt akkor, semmi gond nem volt vele,teljesen jó volt.
netán átugrott a vezérlésed? vagy csak simán gatyán van?
Hát menni megy hosszútávú következtetést még nem vontam le, Prox-hoz viszonyítva kidolgozása szebb volt ( szépen lesórjázva stb ). Japánok gyártják szerintem annyira szar nem lehet
Én vettem már ebből dugattyút is meg szelepet is ránézésre szép kidolgozása volt a prox dugónak a szintjét simán ütötte szelep-et még nem vettem tőlük de elméletileg gyári beszállítója valamelyik nagy gyártónak most pontosan nem tudom melyiknek
persze ha kettőt veszel, akkor már 16000.
netán átugrott a vezérlésed? vagy csak simán gatyán van?
az árak töredékei a proxnak, valakinek van tapasztalata?
Nincs tapasztalatom a márkáról, csak a prox termékekről.
Gondolom ezek is vannak olyan jók.
Vagy tévedek?