Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Uj évet Mindenkinek!
Boldog Újévet mindenkinek:)
buék!
B.Ú.É.K.

ui.: sajnos ma nem sikerült motorozni de áztatom nedves meleg helyen hogy ne száradjon le
BUÉK!

Colt-al korcsolyázással zártuk az évet, szuper volt!
Lassan véget ér ez az év is....
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

ui: Aki ma nem motorozott,annak száradjon le a pélója
B.U.É.K. Hondások innen külföldrőőől
Szarrá főtt a virsli, zsizsikes a lencse. Víg köszöntőt írni, így nem nagy szerencse. A pezsgős dugó épp most lőtte szét az állam, a karácsonyfa rámdőlt, megb...szott az áram. Vadul káromkodom éhes vagyok, vérzek. De azért kívánok SZÉP, BOLDOG ÚJ ÉVET!
Tankod üres sose legyen,új gumira mindig teljen. Száraz időt,széles utat,túrákat és kanyarokat. Angyalt aki vigyáz terád,legyen veled sok jó barát. Így Kívánok Nektek, kilométerekben gazdag BOLDOG ÚJ ÉVET!
Csavarmenet ide, ólajnyomás oda Mindenkinek olyan Új esztendőt kívánok, amilyet Ő maga szeretne!Hajrá gyerekek/nekem 1főtengely meg 1 kis hengerfej/
Boldog Új Évet Kívánok márkatársak és társnők
nekem is szerelom megszevedett a XR-el....nemtudom hany csavart ki is kellett cserelni
Búék mindenkinek!
A régi XR-em volt ilyen. Megtépték a henger csavarjait, nálam meg feltépte őket, így fellazult a hengerfej. Meneteket kell kijavítani. Heli coil, Baer coil, vagy hasonló menetjavítóval.
pakolas
A minap majdnem vettem egy 600-as xl-t. Miután mentem vele kb 200 métert elkezdett kifújni a hengerfej körül, meg nyomott ki valami taknyot is.. persze nem vettem meg. De azért kíváncsi vagyok, hogy mekkora gondja lehet a motornak, mi tud ilyenkor bedögleni?
B.U.É.K! MINDENKINEK!
B.U.É.K nektek srácok remélem lesz mit javítgatni az elkövetkező esztendőben is és megmarad ez a közösség is mely bár parányi de mégis nagy értéket képvisel szóval széles utat olcsó benzint mindörökké
Nincs mit
boldog uj evet mindenkinek
blokk szerelonel van...majd szolok neki nezze meg...koszi
igen ez koszi szepen
Bujjék gyerekek
Köszi laca
BÚÉK