ma átgumiztam az xt-t gondoltam jót tesz egy kis izmozás
meg is voltam pik-pak, elvégre ügye vagyok
gondoltam ha ennyire benne vagyok felteszek az xr-re egy kevésbé kopott hátsót
hát nem kicsíptem a belsőt? gyors ragasztás ismét felfeszegetni, erre meg valahogy beakadt a belső a vakszelep alá(így még az életbe nem jártam) ismét le megigazít ismét fel
nem ereszt faca minden, teszem vissza a kereket aztán észreveszek egy faca repedést a felnin.........
szóval ismét szedhetem le aztán kereshetek valakit aki meg tudja hegeszteni.....
Onnan,hogy a haveromnak Garmin gps 60 as van ami a képen is van pedig annak picivel nagyobb a képernyője mint amien a tied volt de még így is panaszkodik,hogy alig látni rajta valamit motorozás közben
honnan tudod hogy szart sem látni? én láttam rajta mindent, persze nem a nagy köves murván de földutakon látni, még navigálni is lehet vele
de végülis tökmindegy már
a russiára meg rá lehet tenni a tuhu térképet a tervezés meg tuti működik ami a linken van
amúgy pda-ra valahogy még a google map képeit is fel lehet tologatni
ismerek olyant akinek már sikerült
Az automata deko a vezérműtengelyre van felszerelve és nem kell hozzá semmi féle bowden mert ez automatikusan nyitja az egyik kipufogó szelepet alacsony fordulaton (Indittásnál)de amint beindul és alapjáraton jár kb 1300-1500 as fordulaton a forgás hatására kikapcsol.Azért jó ha van az öníndítóson mert kiméli az önindíttót és a szabadonfutót az indításnál
mi nem? nem fúj le vagy nem a berúgószerkezet vezérli?
Ha az utóbbi, akkor kíváncsi lennék, hogy ott mi működteti a dekot.... ha meg önindítós, akkor meg minek rá....? ( tényleg érdekel, hogy tisztába legyek vele)
Jó az a gps ami neked volt csak az a baj,hogy kicsi a kijelzője és azon motorozás közben szart se látni Nekem régebben is pda-m volt és azon volt a Russa nevü program láthatóságra megvoltam vele elégedve csak az a baj,hogy a russát nem lehet berakni a mapsoruce-be ahol tudnék rajta útvonalat tervezni
amúgy nem tudom mit kínlódsz avval a pda-val
itt kínálgattam a faja gps-t.....
mondjuk most már késő, mert feltettem a bicciklisekhez aztán 1 órán belül megjött a vevő
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Van egy Honda XL600R-em, és elkezdett visszatrüszkülni a légszűrőbe meg olyat is csinál hogy ha megyek vele behúzom a kuplungot fékezésnél vagy csak lassításnál elkezd durrogni és le is áll ha nem engedem ki a kuplungot.
A karbit áttakarítottam(3szor is), benzinszint a vonalnál mind2 karbiban. Tesómmal ketten 2napig állítgattuk de nem lett az igazi. Mivel próbálkozhatok még?
És olyan baja is lett hogy a világítás kb a 80%-át elvesztette így alig látni valamit, próbáltam izzócserét de nem az a baja szerintetek lehet olyan, hogy a vil.tekercs megadta magát, vagy csak piszkos?
A karbiproblémához még annyit, hogy már nagyon töröm a fejem azon hogy vegyek egy másik karbisort, szóval ha valakinek van eladó ikerkarbicseke az írjon legyen oly kedves.
szia Hasonló problémám van nekem is már végig jártam mindent a világítás és a prüszkölés között nem húznék párhuzamot de azért nézd meg milyen szikrát add a gép... a légszüröt cserélted már?
meg is voltam pik-pak, elvégre ügye vagyok
gondoltam ha ennyire benne vagyok felteszek az xr-re egy kevésbé kopott hátsót
hát nem kicsíptem a belsőt?
nem ereszt faca minden, teszem vissza a kereket aztán észreveszek egy faca repedést a felnin.........
szóval ismét szedhetem le aztán kereshetek valakit aki meg tudja hegeszteni.....