Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak ez nem egy csapágycsere amit ha megcsinálsz jó.....
trafó-cdi-tekercs bármelyik lehet szar. vagy még egy csomó vezeték is van útközben
köszi akor rendelek ujat.nem azért nemviszem szerelöhöz mert az ár érdekel és nemis azért raktam volna bele a pit cdi-t.azért azzal épitetem volna bele mert az kéznélvan.szerelöhöz 10 éve nemviszek motort...mindent én csinálok rajtuk.gyujtásal gondom még nemvolt és ha most lepaszolom a melot sose tanulom meg hogy hogy javitsam.edig 2t full crossom volt igy az üzemora miatt nagyon sokat szereltem.de gyujtásal sosevolt gondom.
Még nem próbáltam csak meg köszöntem a fáradozásodat
azt ne mond hogy sikerült
mert akkor nyomban fizetned kell pár sört
ha hülye vagy a gyújtáshoz vidd inkább szerelőhöz
nem fikázásképp írom, de úgy lesz a legolcsóbb
pitbike cdi-vel nem sokra fogsz menni csak akkor ha mindent átalakítasz olyanra, ha tudod.......
Köszi
helo mindenki.nemrég kértem segitséget töletek honda xl500 gyujtás problémám megoldásához.amiket adtatok adatokat a beméréshez nagyon jók és énis azokat mértem a motoromon de mégsincs szikra.gondolom a cdi lehet a hibás.multiméterel probáltam igazolni is ezt az elképzelést és elkezdtem a testhez nérni az összes csatlakozoját(igen hülyevagyok a gyujtáshoz), persze csak ellenállást probáltam mérni.a jeladó testje és a test között neis mértem semmit de a többin sikerült kivéve a trafó felé menő szálnál.nemvagyok biztosbenne de gondolom ez azt jelenti hogy nem müködik a cdi doboz.van még egy pitbike cdi dobozom valaki esetleg megtudja mondani hogy azt belelehete épiteni?meg hogy igazam van-e hogy a cdi feladta vagy az nembizonyitja hogy rosz?elöreis köszönöm.
esetleg innen kiolvasni valamit?
http://www.takacsek.hu/index.p...

de szerintem kérdezz rá a tuhun a fórumon tuti segítenek, jó arcok
szerintem az csak a garmin gépekkel kompatibilis
a telefonra sem onnan töltöttem fel
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni!
Van egy Honda XL600R-em, és elkezdett kisszatrüszkülni a légszűrőbe meg olyat is csinál hogy ha megyek vele behúzom a kuplungot fékezésnél vagy csak lassításnál elkezd durrogni és leis áll ha nem engedem ki a kuplungot.
A karbit áttakarítottam(3szor is), benzinszint a vonalnál mind2 karbiban. Tesómmal ketten 2napig álítgattuk de nem lett az igazi. Mivel próbálkozhatok még?
És olyan baja is lett hogy a világítás kb a 80%-át elvesztette így alig látni valamit, próbáltam izzócserét de nem az a baja szerintetek lehet olyan, hogy a vil.tekercs megadta magát, vagy csak piszkos?
A karbiproblémához még annyit, hogy már nagyon töröm a fejem azon hogy vegyek egy másik karbisort, szóval ha valakinek van eladó ikerkarbicseke az írjon legyen oly kedves.

Üdv.: K. Ádám
Igazából amit átküldtél múltkor a Turistautak térképet azt felraktam a mapsource-re és azon terveztem útvonalat azt szeretném memória kártyára rakni amit a Pda-n szeretném megjelentetni
Pda-ba szeretném használni.
én egyszerűsítettem azokat a szellőzőket egy csomó y elágazást kidobáltam
pontosan nem emlékszem, mert vagy 3 éve volt
Köszönöm a választ.Akkor ezt remélhetőleg kizárhatom.Megpróbálom az elsődleges karbit átnézni,mert terhelésen kiválóan megy és nagyon jó ereje van.Mindig alapjárat körül jelentkezik ez a hiba.Én is gondoltam rá,hogy szegény a keverék,de az állításra nem reagált.
Azt nem tudod véletlen,hogy a két karbiban mekkorának kell lenni a fúvókáknak?Ebben mindkét főfúvóka egyforma.
Próbáltam tekergetni,de nem reagált rá különösebben.Kompresszorral is fújattam óvatosan.Légszűrőre meg van olajam és azt is tisztítottam és átkentem.
Megpróbálom mégegyszer szétszedni,hátha valami elkerülte a figyelmem.
Egy kérdés még.Van a karbikon rengeteg túlfolyó meg lefolyócső,szellőző.Azoknak van valami konkrét szerepe?Vagy azok nem befolyásolnak semmit.Eléggé összevissza tekerednek.
Sziasztok.Valakinek véletlenül eladó xl600r vezérműtengely?
köszönöm
Szegénynek tűnik az alapjárati keveréked. Vagy nem sikerült kitisztítani, vagy száraz a légszűrő szivacs.
https://admin.autoalkatresz.hu...
Nem XR de beszerelhető.
milyen kütyüben akarod használni?
Hello Ini!
Érdeklődnék,hogy a mapsource-ről letudom-e tölteni a turistautak térképet memória kártyára úgy hogy nem a gps készülékben van a kártya hanem kártya olvasóba.
Sziasztok! Tud valaki egy helyet, ahol találok xr-re "normális" matrica szettet? Keresgéltem neten, de nem igazán találtam. Én szeretem, ha jól is néz ki a gép, rendbe gondolnám rakni tavaszig.
Neked nem automata a dekód ugy hogy nálad ez a gond nem áll fent
Pontosan az alatt van egy kis membrán