Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1.5 -2 mm vastag saválló anyag ha jól emlékszem az anyag vastagságra
ez megfelelne dob burkolatnak? 2böl csak lenne 1 nem?
alumínium cső nem lenne jó?
mert az azért jelentős súlycsökkentés, és az nem olyan veszett drága dolog
sár ráég akkor már őgysem látszik miből van
Egy szépen hajlított titán nekem is jobban tetszik
ezek a szeletesek nekem nem jönnek be
főleg ami a 2t gépeken van.... mint a zebra.....
azert domira még kapsz normális leömlöt... de xlre? amit vettem hozzá majd 5kg:)
azt dob még sehon:)
Ezt nem tudom,viszont igaza van a kollégának,mert szeletekből hegesztik össze.....mint a versenyautókon is.
A simsont azért leveri azzal is,de nagyon tompa lesz tőle.
Azzal amiről képet raktam fel neked méretekkel már egész jó volt,de teljesen nyitottan még jobb. Aztán jött a Leó,amivel megint csak jobb lett,és végül az FMF-el lett a legjobb
igen a hajtás az csak valószínűleg prés alatt lehetséges ezeket c söveket nem lehet hajlítani másképp vékony a fala
milyen vastag saválló vagy rozsdamentes anyagból csinálják? mert nekem van 2 db 1 m csö ami 2-3 mm szerinted fel használnák?
Ja tudnak már beszéltem velük csak az a baj,hogy nem hajtják a csövet hanem hegesztik és nekem a leömlőre kb 40.000 ft ot mondtak
az xr4 a gyári db killerrel mekkora foshalmaz lett szinte nem is ment, még a szimó is simán ráelőzött
Mindent csinálnak!
Mindegyik motoromat kipróbáltam gyári fojtott,és nem gyári nyitott dobbal is,és egyértelműen a második variáció tetszett jobban mindig
Ha azt akkor,hogy halk legyen és nyitott is akkor dupla dobot kell felrakni
mondom hogy valami többkamrás cucc volt, és nem volt olyan veszett fojtása
csak úgy köpködte fel a port az úton a kipuff
persze valamennyi volt, mert nagyon tolt alacsony fordulaton, ezt a mostanit kicsit forgatni kell, mert 2500 alatt nem olyan fickós mint a másik volt
ezen most gyári kipuff van, de nem olyan jó a hangja

az xr4 meg mókolt db killer van, kb pont jó sikerült, de ugye nekem csak a villanymotor hangja az igazi persze új csapágyakkal
nézem hogy leömlöt is tudnak csinálni:P
nyilván ezekben a dobokban pont a 2 véglet nem jó
Keresd Totót,Ő a XVII.kerületi műhely vezetője. Jó srác, Ő csinálta nekem is!
Képzeld el hogy ment volna,ha nem lett volna agyon fojtva
colt már jó eddig google tiltotta valamiert
ez az őskövület még elég jol szaggatja talajt vagy a redönyt.D szal ne fikázd:D
neki sm drz-e re lett téve
nekem a régi xt-n ilyen többkamrás volt, azt hiszem marving nevű az jól is ment meg csendes is volt, abban nem is volt db killer a végében
olyan 50méterről volt hangja ha szembe jött
Ha rákattintasz a Proexre az irományomban,akkor nem jön be az oldal?
Nálam működik