Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HEHEHE De nem mind1 miben
Itt pesten van egy bolt ami ezt forgalmazza de nem tudom,hogy szelepszár szimeringet is tudnának ilyen méretbe Mert szerintem azzal érdemes lenne próbálkoznod ha már úgy is szét lesz kapva az xr4
mar kiszedtem oket
sose láttam még ilyent felénk nem honos, de állítólag jobb mint a többi
de kerékbe szerintem nagyon felesleges, oda ilyen 2-300ft-os termékeket szoktam venni mert a drágát is megeszi a homok pillanatok alatt
Tudod Sercinger mindig az erősebb kutya baszik
Tényleg Ini neked mi a véeményed a Viton szimeringekről?Mert én azt a márkát szoktam venni gumigyűrűbe is és szimeringbe is és egész jó véleménnyel voltak róla
Na nézd meg már rá is csapott
Őket próbáld meg felhívni ez ügyben.
szerintem is inkább a hondánál próbálkozz, nekem a prox nem sokáig bírta gyorsan elkezdett ismét füstölni
és nem sokkal több mint a prox
Na végre,benézett hozzánk egy hölgy is
Szia. Bármelyik Honda kereskedésben tudnak neked adni/rendelni elvileg alvázszám/motorszám alapján.
Sziasztok Sziszka vagyok van egy Honda xl600r-em és van egy olyan problémám hogy nem találok hozzá szelepszárszimeringet segitsetek nekem hogy honnan tudnék rendelni vagy valami kompatibilis is jólenne hatudtok valami cimet irjatok.Elöre is köszi.
minek alakítanád?
az akkusokat sokkal könnyebb indítani még rugdosva is
Dominatort, hogy lehetne átalakítani akksi nélküli üzemre?
Azért mert a tiedbe betelepedett egy egész csörgőkígyó család
na ez hang tetszik nagyon....amugy nekem mert nem susog a blokkom?....XL susogott ez meg nem....aszittem csak XL susog de hallom hogy neked is susog
Én nem a gyári agyon folytott kipufogókra gondoltam.Amúgy meg kinek a pap kinek a papné
de de kell az
http://youtu.be/cNGtMUMl9yw pont ilyen arrow van az enyémen is
Hát ez a kipuff kérdés nekem egy vékonyka Arrow van fent. Nos folytás nélkül az első gázfröccsre bedugul a motor mellett álló füle ...embertelen... folytással szép kellemes hangja van. így vágtam le picit a folytás hosszából Most igazi jó hangja lett
XR400-650 dobon is van csöcs. Nem attól off-road egy dob, hogy nincs rajta. Hogy homológ, vagy nem, csak a zajszint határozza meg. A csöcsös végződésről csak annyit még, hogy a többi is kb ilyen, csak a túlnyúló csövet egy kúpos palást veszi körül, mintha nem is lenne.
itt jobban hallik a hangja
A bénázásomra ne is figyeljetek,na meg a szinkronra!:)

Na mégegyszer:

Azért nekemhttp://www.sportmotor.hu/motor..." target="_blank">Azért az Arrow is jól szólt nekem anno:)
az nem baj....de attol masabb a hangja