Itt pesten van egy bolt ami ezt forgalmazza de nem tudom,hogy szelepszár szimeringet is tudnának ilyen méretbe Mert szerintem azzal érdemes lenne próbálkoznod ha már úgy is szét lesz kapva az xr4
sose láttam még ilyent felénk nem honos, de állítólag jobb mint a többi
de kerékbe szerintem nagyon felesleges, oda ilyen 2-300ft-os termékeket szoktam venni mert a drágát is megeszi a homok pillanatok alatt
Tényleg Ini neked mi a véeményed a Viton szimeringekről?Mert én azt a márkát szoktam venni gumigyűrűbe is és szimeringbe is és egész jó véleménnyel voltak róla
Sziasztok Sziszka vagyok van egy Honda xl600r-em és van egy olyan problémám hogy nem találok hozzá szelepszárszimeringet segitsetek nekem hogy honnan tudnék rendelni vagy valami kompatibilis is jólenne hatudtok valami cimet irjatok.Elöre is köszi.
Hát ez a kipuff kérdés nekem egy vékonyka Arrow van fent. Nos folytás nélkül az első gázfröccsre bedugul a motor mellett álló füle ...embertelen... folytással szép kellemes hangja van. így vágtam le picit a folytás hosszából Most igazi jó hangja lett
XR400-650 dobon is van csöcs. Nem attól off-road egy dob, hogy nincs rajta. Hogy homológ, vagy nem, csak a zajszint határozza meg. A csöcsös végződésről csak annyit még, hogy a többi is kb ilyen, csak a túlnyúló csövet egy kúpos palást veszi körül, mintha nem is lenne.
de kerékbe szerintem nagyon felesleges, oda ilyen 2-300ft-os termékeket szoktam venni mert a drágát is megeszi a homok pillanatok alatt
és nem sokkal több mint a prox
az akkusokat sokkal könnyebb indítani még rugdosva is
A bénázásomra ne is figyeljetek,na meg a szinkronra!:)