Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez de szenya
Az nem baj,hogy durran ugyis itt a szilveszter megspórolod azt a pénzt amit petárdára költöttél volna csak rugdalnod kell a motort
sziasztok
szerintetek mi lehet a baj eddig szépen járt indult a hondám most nem indul sőt durrant akkorát megőrít mostmár
előtte edzeni kell
telepítsd fel a vindózot 10x
Köszi Már csak abban reménykedem,hogy az én minimális imformatikus tudásommal megtudom ezt oldani ha minden igaz jövő héten itt a kártyaolvasó aztán neki esek
Igen.
Kártyaolvasóval felmásolod a russát a kártyára. Utána a russa megfelelő könyvtárába berakod a tuhu-s térképet (a kártyára). Utána mehet a megrajzolt track is. Legközelebb már csak a mapsourceban megrajzolt trackeket kell csak másolni a kártyára.
Így nem kell kábel a PDA-hoz meg activesync.
mindig tanul az ember valamit!
Igen van :) Dominatoron Pl :) ha leesik fordulat lefúj :) Vez tengely vezérli :) Szelephézagot is visszafelé tekert motorral kell állítani, mert a Deko kitámasztja a szelepet :)
na megtaláltam
ilyesmit kellene csinálni, kicsi átalakítással működne motoron is
http://youtu.be/Sn2KQgQvyH4
Jobban járnál ha nyitnál egy gumis műhelyt
láttam valahol a jutubon hogy egy köracél mellett csak körbeforgattak egy pálcát aminek fura feje volt aztán simán le-fel tette az autógumit is
ilyent kellene csinálni, mert vagy 5 embernek szerelgetek, és már kezdem unni
Régen én is sokat szereltem gumit csak nem felejetettem el annyira,hogy ne tudjam megoldani de ha nem muszáj nem szívesen tornázok vele mert én is csíptem már ki belső gumit
Köszi Elég ha memóriakártyára feltöltöm,a russát kártya olvasóval és utána a feltöltöm a tuhut amin megvan a nyomvonal?Mert nincs meg az adat kábel a Pda-hoz
ja amúgy meg ha a terepen lesz defekted mit csinálsz? hazatolod? 300km-ről
szóval kell az edzés
kicsípés meg eddig szerintem max 3-4 volt, általában amikor már nagyon unom
szerintem ez a fél báros nyomással való közlekedés miatt van
mert nem azon az oldalon van ahol teszem fel a gumit
Na ezért hordom gumis hoz a kereket
motorozz.hu - janner18 keresd meg
ő tette fel az útvonalat valahogy
mintha képenként rakosgatta volna egymás mellé
vagy valami ilyesmi
max egy 500w-os inverterem van de az nem hinném hogy meghajtaná
olyan cégnél melózok ahol van vagy 80 hegesztő, csak van valakinek otthon is vagy ismeretségi körében

vagy megragasztom hts2000-el
Nem a russát kell berakni a mapsourceba! Tervezd meg mapsource-ban tuhu-s térképen a tracket. És azt már rakhatod is át a PDA-ba russa alá.
Viszont a PDA-n megy a navitel is. Az újabb progi. És az alá is felmegy a tuhu térkép. Fainul navigál is.

Viszont kíváncsi lennék Ini-től, hogy ki az aki a google maps-os térképet online internet nélkül, hogy rakták fel PDA-ra. Tudtommal nem leszedhető, csak online használható.
Pedig kb 1-2 hete nagyon sok földút berajzolásra került magyarország térképére a google maps-ban.

Hozz 4.én egy agregátort,aztán awival lenyomom a kocsiba....
csak messze vagytok......
Én megtudom...
De Fjrgrande is...