Sziasztok! ma szétszedtem az xr 400 motoromat át zsírozásra. Sajnos kormány csapágyat és hátsó teleszkóp felső csapágyat cserélnem kell. Szét néztem neten és a motorosvebáruház.hu-n találtam is. Valaki már rendelt ilyen csapágyakat? Vagy valahol máshol lehet kapni? Továbbá váz védő műanyagot is kerestem, de azt sehol nem találok.
A féktárcsa méret az passzól viszont a távtartókon tuti variálni kell de az nem egy nagy mutatvány Ha viszont gumival együtt kell a domi kerék akkor úgy 15.000ft lenne az ára mert a gumi ami rajta van az az enyém.
Szia tankért 7 ezret, ha kell adok hozzá ingyen egy ülést is ami a tankhoz való csak szivacs nincs rajta... hátsó kerék tengellyel gumi nélkül 8. sajna a gumi már el lett ajándékozva..
Próbáltam keresni az árnyékos helyeket, ahol nem engedett ki a fagyott föld. Ott jó volt menni. De ahol kiolvadt...
Többet volt mellettem a hátsó kerék, mint mögöttem
Füves rétek, enyhe emelkedők is tréfásak voltak.
Gondoltuk elmegyünk egy túrás gurulásra viszonylag messzire, de erről hamar lemondtunk a köd, a ténylegnagyoncsúszós takony terep és a folyamatosan ránkfagyó jégréteg miatt, így csak Pécel körül mentünk egyet - ott szépen sütött a nap
a tank mennyi lenne?
köszi
Első kerék mennyi lenne?
Priviben megírod?
Ha nem ment volna le a nap,akkor még mentem volna egy kicsit.
Többet volt mellettem a hátsó kerék, mint mögöttem
Füves rétek, enyhe emelkedők is tréfásak voltak.
Az év utolsó napján még motoroztam egyet.
Csúszott is rendesen, mint egy hal egy vödör takonyban.