Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem elég kitakarítani és megzsírozni a kormánycsapágyat?
Sziasztok! ma szétszedtem az xr 400 motoromat át zsírozásra. Sajnos kormány csapágyat és hátsó teleszkóp felső csapágyat cserélnem kell. Szét néztem neten és a motorosvebáruház.hu-n találtam is. Valaki már rendelt ilyen csapágyakat? Vagy valahol máshol lehet kapni? Továbbá váz védő műanyagot is kerestem, de azt sehol nem találok.
meggyaláznád a nissin helyét?
Az a berembo féknyereg felmegy az xr-re?
nincs probléma így is olcsón adom:) majd elviszik
köszi ,de dominátor kereket próbáltam már nem egyszerő átalakítani sajnos 2cm-rel szélesebb
A féktárcsa méret az passzól viszont a távtartókon tuti variálni kell de az nem egy nagy mutatvány Ha viszont gumival együtt kell a domi kerék akkor úgy 15.000ft lenne az ára mert a gumi ami rajta van az az enyém.
dominátor kerék és nem tudom hogy bele megy e sztem Masteron tudja
a kerék az xr-be bemegy elfelejtettem megkérdezni vagy domi kerék?
Szia tankért 7 ezret, ha kell adok hozzá ingyen egy ülést is ami a tankhoz való csak szivacs nincs rajta... hátsó kerék tengellyel gumi nélkül 8. sajna a gumi már el lett ajándékozva..
BUÉK mindenkinek! Colt szerzeménye az exc? Nagyon szép állapotban van!
és még a hátsokerék érdekelne
Boldog Új Évet Mindenkinek
szia
a tank mennyi lenne?
köszi
Ma viszont jónak tűnik, nincs napsütés, fagyott minden. Talán délután, ha lesz időm és erőt tudok venni magamon, akkor megyek egy karikát.
Sziasztok!
Első kerék mennyi lenne?
Priviben megírod?
Szinte ugyan ez volt itt is.....ettől függetlenül nagyon jó volt
Ha nem ment volna le a nap,akkor még mentem volna egy kicsit.
Próbáltam keresni az árnyékos helyeket, ahol nem engedett ki a fagyott föld. Ott jó volt menni. De ahol kiolvadt...
Többet volt mellettem a hátsó kerék, mint mögöttem
Füves rétek, enyhe emelkedők is tréfásak voltak.
Jó a hasonlat,csak itt még jó nagy köd is volt hozzá
Hú ezt megúsztam
Az év utolsó napján még motoroztam egyet.
Csúszott is rendesen, mint egy hal egy vödör takonyban.
az nincs messze 17 töl:) sajna én kicsit messzebb de jó lett volna trásulni:D
Gondoltuk elmegyünk egy túrás gurulásra viszonylag messzire, de erről hamar lemondtunk a köd, a ténylegnagyoncsúszós takony terep és a folyamatosan ránkfagyó jégréteg miatt, így csak Pécel körül mentünk egyet - ott szépen sütött a nap
Merre voltatok?.)
Pár eladó cucc ..:) ha kell valakinek