Sziasztok!
Bontókat nézd megy, van a sportmotorokon is szép számmal.
Nehéz már találni, mindig ez megy elsőnek tönkre sajna!
Olaj, olajnyomás mindig legyen rendbe, ne egye az olajat!
Köszi legények a segítséget pff megnézem , az a gond hogy az embernek mindent maga kell csináljon nincs itt Fehérgyarmat környékén egy normális hozzáértő szerelő sem marad a csináld magad módszer amúgy hol érdemes szelephimbát és vezérműtengelyt vásárolni?
Köszi
ja multkor betett ide valaki rajzot azokrol a szurokrol de mar nem talalom....feltolthetne megegyszer lenne szives amugy en kitekertem a csovet ami jon a vazbol es nem volt rajta semmi szuro nekem
menet kozben szerintem is felesleges....legegyszerubb atmerni es kesz...szerelomnek most fogom vinni a szervizkonybol azt a reszt ahol megvannak a serviz limitek es atmeri....de pumpat cserelek mindenkepp....amugy szerelom aszonta olajpumpanak nem igen szabadna elkopni mivel allandoan olajba van de bekaphat valamit amitol tokremehet
Az a baj,hogy ezekbe a motorokba alapjáraton kb 0,5-0,6 bar az olajnyomás és azt nem igen jelzi ki egy mérő óra se de amúgy volt már aki próbálkozott ezzel de neki hidegen még jelzett az óra de mikor már bemelegedett a motor onnantól nem jelzett semmit
Az nagy valszínűséggel azért van mert az olajpumpád se áll a helyzet magasfokán de azért én átnézném a helyedbe a hengerfejhez vezető olaj útját hogy mindenhol rendbe van e minden és nem e szökik el valahol a nyomás (szimering,tömítések)Vezérműtengelynél zárt-e a csapágyad?
Szevasztook!
Az mér van hogy egy éve vettem az éxerbe vezérműtengelyt és szelephimbákat és már megint megvan nyalódva 2 himba de rendesen azannyát olaj minden rendben 20 w actevot teszek bele és hol lehet ócsón kapni himbát Tiger neked miért csinálta megvan a hiba oka ? kösz a segítséget .
B.U.É.K
gas-gas nem faja még a neve is gáz
olyan állította aki évekig szerelte, mesélt is sokat erről de nem jegyeztem meg
ellenben erre a 300as ktm-re sokan be vannak indulva
de nekem mit számítana a könnyű motor? még az xr4-nél is nehezebb vagyok........
bár egy cr500ast bevállalnék, az olyan 2t is meg nem is
Találkozunk jövőre, remélem én is beférek valamelyik túrába!
Bontókat nézd megy, van a sportmotorokon is szép számmal.
Nehéz már találni, mindig ez megy elsőnek tönkre sajna!
Olaj, olajnyomás mindig legyen rendbe, ne egye az olajat!
Köszi
http://www.sportmotor.hu/motor...
[27241] november 22. 19:25
a cagiván volt olyan forma mint a papír olajszűrő, ki lehetett mosni benzinben
ha kellene tudni, lenne rajta gyárilag, nem kell okosabbnak lenni a japó mérnököktől
szerinted nem lehetne olajnyomásmérőt a hengerfej csavarhoz kötni? én gondolkodom rajta
Az mér van hogy egy éve vettem az éxerbe vezérműtengelyt és szelephimbákat és már megint megvan nyalódva 2 himba de rendesen azannyát olaj minden rendben 20 w actevot teszek bele
B.U.É.K
http://www.kepesmotor.hu/ktm-k...
olyan állította aki évekig szerelte, mesélt is sokat erről de nem jegyeztem meg
ellenben erre a 300as ktm-re sokan be vannak indulva
de nekem mit számítana a könnyű motor? még az xr4-nél is nehezebb vagyok........
bár egy cr500ast bevállalnék, az olyan 2t is meg nem is
szerencsére nem kell ilyenen agyalni