Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha elviszik ennyiért vihetik...ha megmarad meg megmarad :) Garázsban elfér [O35 Nyáron meg használom :)
Én inkább vettem egy ilyent erre is fel tudom tölteni a Tuhu-t és Wifi is van rajta és még telefonálni is tudok vele
Jók a Lincos szerszámok! Persze nem olyan "finom" mint mondjuk egy Beta,de jó. Azt azért kalkuláld bele hogy nettó árakat adnak meg,arra még jön áfa.
ha jó a citrom akkor ment a válasz ha mégsem akkor előtúrom a gmailos címem
olyanom nem volt, csak amit valamelyik nap linkeltem
az olcsó és tuti nagyon jó. évek óta nyúzom
elvileg írtam :)
tényleg te vagy ismerősöd nem használt még lincos szerszámokat olcson hírdetik csak félek,hogy szar minőségű
errefelé mindenki hamis
ha gondolod írj mailt aztán megbeszéljük a motornézőt
Borászati gépeket javítok,Csengődről is lehet mesélni:) na jó mondjuk akasztóról is :)
az csak álca
de végülis tökmindegy
kiskőröst kb tudja mindenki merre van a borhamisítások miatt
Csengőd?Nem körösi vagy?
volt egy ismerős mindkettő volt neki, ő állította hogy a 400as sokkal jobb
átugrasz csengődre aztán megnézed, ha beindul ki is próbálhatod
igen? mesélj csak!:)
400as jobb
majd idővel
ha kicsi akkor még annyit tehetsz hogy a súber (vagy mipicsa a neve ami a karbiban megy le-fel) alá a bowdenhez bevágsz egy benzincsövet hogy ne tudja nagyon húzni a gázt, és ahogy rutinosabb lesz úgy rövidíted
csak azért mondom hogy fosadék kis gépnek néz ki de egy gyerek alatt simán tud menni 50el is
Hát igen ,nem kellett!600 as Xr-t szeretnék :)
jól néz ki, de nekem még nemkell magasítani még a nagy is csak4 éves
a miénk ilyen volt:
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
http://frmpic.sportmotor.hu/p
/...

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
a váz magasítva, nyújtva, nagyobb elsőkerék
néztem már, kicsit alakítok rajta .van ami nemtetszik de kezdésnek jó lesz nekik
megvan a zümi, nem sokkal nagyobb ám a kijelzője
ha lenne nagyobb memoriakártyám akkor fel lehetne tenni akár mennyi térképet rá egyszerre
úgy hogy a földtől még 10 centire sincs a légszűrője aztán a sár gyorsan eléri
Hogy került a légszűrőbe sár?
ja és a karbira én ráhúztam egy gégecsövet és felhoztam a tank alá
annyira lent szív hogy mindig teliment sárral a légszűrű
a gégecsövön meg csak rá volt gumizva a légszűrűszivacs
és ha nem akarsz izmozni akkor hidegindító, vagy féktisztítóval indítod, nekem 1 rántásra indult így mindig
hat nalunk meg most a XR arai megugortak nem tom mert de nagyon http://motocykle.bazos.sk/inze... .....ez az egyik...van meg fent 1500-ert is vagy 2 asszem meg egy van 800-ert de az kitudja milyen
arra gondoltam hogy hulye hogy inkabb vesznek olcsobbat de kozbe meg rakoltenek ugyan annyit mer menni meg fog nekik 1 hetet