Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most ebben mi a poén? a crf felment simán félgázon
sornégyes mukit meg lombszívóval hűtötték
Na itt aztán vannak kategóriák. Állatok.
Pro- max 450cc
Extreme- max 700cc 220+ lóerő
Unlimited- korlátlan cc 330+ lóerő
http://youtu.be/fJXqkbDrhHY
jól pörög a bitang és annyira nem emelgeti az elejét
terepen megnézném
tegyél bele valami sornégyes blokkot
maradok az új alkatrésznél megérdemli a gép és nincs gond utánna
Le kell vetetni vele a hengerfejet, akkor kicsapni a lóvét ha megnézted milyen, ha nem szereli szét, el sem indulsz érte. Neked úgy is a saját blokkodba kell beépítened a motorszám miatt!
na persze új emelt kompressziós dugó, új szelepek új lánc stb stb
aztán láncfeszítő kiékelve, valami 5. túlméretes gyűrű kikukázva bereszelve a régi dugóba
ennyi
az a baj öreg vagyok már és néha hihetetlen, hogy mindenki úgy akarja eladni, hogy felvan újítva. ráadásul szerelő tudom milyen az
Van itt egy blokk is, hát ha jó ez is!
http://aprod.hu/hirdetes/honda...
szerintem ha lehet megfuratom az új dugoméretre,kap egy hajtokart,szelepeket szimeringeket komplett vezérlést, kuplungot és örök élet addig meg ott a másik blokk
Hát igen, már szinte unatkoztam, azért álltam neki az egykarbisításnak.
Meg van 1 robogóm is, azt is megcsináltam, de az is honda, így azt sem kell szerelni!
Próbáld meg a bontókat, sokaknak van használt alkatrésze, és ha többet veszel olcsóbban adják! Ha kellenek címek segitek-tünk!
amúgy tetszene a tiéd csak ha felújítom az enyémet utánna nincs gondom vele, de tudod te már tulvagy rajta
Hát igen! Ki tudja, az adatlap nincs kitöltve, de jó lenne közöttünk 1 Hondás lány is, csak motorozásra gondoltam!
Megértelek, nem azért mondtam!
Van itt a környéken is, csak még nem adtam el az xl-t, cserélni meg nem akart.
már ha tényleg szilvi
de ma beindult és gyönyörűen jár a domi blokkal és kapot fejidomot és sárvédőt. az igazság az sajnálom, mégegyszer nehéz lenne szerezni eggyet
Látom mindenki itt van, 1 órán belül mindenki segített Szilvinek!
Látod!
Mondtam, add el inkább!
De nekem.
én most kérdeztem az árakat nekem kb200 ba lessz a blokk felújítás de akkor minden kicserélve
szia én most tettem az xr-be a blokkot és komplett xr tekercset átettem és megy aksi nélkül
megrendelem a gyárit aztán jólvan..... és megnézetem a szelepvezetőket is hátha azok is kopottak
meg akarom csináltatni 100%-osra hogy ne legyen rá gondom 15 évig vele
utána meg a yamaha kerül sorba, azt is úgy meg kell csináltatni hogy kibírjon egy földközi tenger megkerülést
ráadásul még meg is kell bukócsövezni meg doboztartózni