a crf-ek nagyon szépek és jók is de nem az én árkategóriám
igazság szerint nem tervezek én olyan nagyon hosszú távra a 2T vel csak beleakarok kóstolni kicsit a cross pályák világába..
utána nagy valószínűséggel visszatérek a 4T-hez talán akkor már az kicsit supermotos vonalon xr-hez
CR500
Viccet félre téve meg is válaszoltad a kérdést! 2T-t szeretnél és Honda is legen akkor CR 250 legyen
Igaz én adok neked tanácsot akinek az egyetlen 2T motorja a Simson
ezzel mind tisztába vagyok. de a dominátorral kicsit érdekesen mozognék a cross pályán.
az olaj pedig nem gond mivel mindíg van itthon minőségi olaj különböző okokból.
4 ütemüről áttérni egy 2 ütemü crossra Nekem is volt Honda Cr 250-em de 1 hónap után eladtam mert: kurva sokat eszik, és az mellett nagyon drága bele a minőségi olaj büdös vagy tőle mint a dög, szinte kezelhetetlen.Előnyei:könnyű,megy mint az állat.
Sziasztok nagyon off lesz, de ti okosak vagytok és bennetek megbízok :) Szóval hát sajnos lecserélem a Domit, holnap jönnek is érte..
helyette egy 2T cross gépet veszek ideiglenesen mert kiszeretném próbálni a pályázást meg az amatőr versenyeket. és hát tanácstalan vagyok, h pontosan hány ccm-is lenne jó és melyik márka. Nekem eddig a Hondához húz a szivem.
Sziasztok!
Mi ma lezártuk az évet Somogybabodon Kellemesen el is fáradtunk! A talaj le volt fagyva vagy csak a teteje engedett meg kicsit hogy korcsolyapálya legen! Minden esetre mi élveztük
Sziasztok, van egy Honda XL 600as motorom amit szét bontottam a főbb alkatrészeket már elvittek de azért még maradtak alkatrészek mint például: kipufogó dob, lendkerék, gyújtás, berúgótengely, kormány, kapcsolók, komplett váltó, kerekek, első villa, hátsó villa, első teleszkóp, váz, ülés, kapcsolók, idomok, tank stb. Érdeklődni nekem üzenetben vagy a pepekrossz@gmail.com-os email címen vagy telefonon: 0630-592-8321
igazság szerint nem tervezek én olyan nagyon hosszú távra a 2T vel csak beleakarok kóstolni kicsit a cross pályák világába..
utána nagy valószínűséggel visszatérek a 4T-hez talán akkor már az kicsit supermotos vonalon xr-hez