több dolgot is kell vennem így hiába szeretnék én nagy szelet trotát :D én nem birom ha hónapokat álla motor mert ezt akarok majd cimszóval vagy azt akarok majd címszóval igy marad az olcsóbb
uj karbi van rajta .. ill nem új de nem egy szerteszét berhált szóval jól reagál mindenre nem folyik túl lehet hogy a légszűröm miatt? igaz még azt az egy lehetőséget nem próbáltam hogy kicseréljem a légszüröt
A fejidomot kérdezd meg DRZ fórumon,biztos lesz valakinek....keresd Nagy Dávidot,Ő DRZ-ket bont.
Volt egy tuti LeoVince X3 dobom,de azt már elvitték......
sztem megteszi ez a sárvédö és tök jó h neked pont volt 1 elfekvöben akkor már csak egy drz vagy ktm fejidom kell nekem egy jó hátsó dob és egy jó karbi .) aztán várhassuk a tavaszt:D
kanyar mester olyan gondom van hogy alacsony fordulaton besluszolgat a gép inkább sluszolásnak mondanám mint bedurrogásnak a kipufba.. szerinted mi lehet vele tisztás ilyenek megvoltak és a gyertya is uj szted?
nagyon picit kellet bár hülye voltam és elöbb vágtam majd utána állítottam a csavarokon pedig ha fordítva tettem volna spórolok 1 cm a sárvédőből így meg kb 2.5 cm eset le de nem gáz ez még
http://www.kepesmotor.hu/terdp...
Volt hozzá olyan szűkítő amivel suttogott,de nagyon bénán ment a nyitotthoz képest.
de az mintha valami sbk volt
én is vennék ilyesmit ha csak suttogna
Volt egy tuti LeoVince X3 dobom,de azt már elvitték......
*525*