Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

felénk látnátok az árakat motor sem nagyon van elado de ha van akkor az ára a csillagokban van, inkább utazunk 200-400km-ert
en XL-el voltam igy....igaz nem volt felujitva de vezlanc cserelve volt 2 uj gumi lancszett kuplung 1 szezont ment faszan is nezett ki szerintem es 500 euroert adtam el ide a faluba....neten 550 600 arultak szokevenyeket amire csak raneztem es elhanytam magam.....de hat mit lehet csinalni kellett a penz az XR-re .....multkor beszeltem a gyerekkel azota csak gyertyat csereltek igaz mar megkell nezni a blokkot mert a vezlanc feszito szarakszik de nem nagy tetel
itt a közelbe jó lessz kicsik még messzire menni, átnézem köszi,hogy szoltál
nem hülye csak csóró
fejlettebb országokban akkor vesznek csak 20+ éves motort ha valami érzelmi kötődésük van a típushoz
a másik meg az hogy 100 motorból 98 egy tákolt hulladék legfőképp a rendszám nélküliek
ilyenünk volt
bitang kis gép, de kb többet evett mint az xr4
még alattam is simán ment 40el

az elsődleges lánchajtást nézd meg milyen(még a blokkban) nekem már ki kellett támogatni mert megnyúlt a lánc

előre egy biciklikerék volt bemókolba az nagyobb volt és endúrósabb kivitelű volt
ez igy van csak hulye a nep
a gyereknek tudjunk mennei tavasszal
hát igen minden egyes ráköltött forint kidobott pénz amit eladás előtt költ rá az ember
legfőképp a nem "divatos" típusokra
Tudom miről beszélsz ki jártam már ezt az iskolát ez előtt kb 10 évvel Felújitottam egy cr 250 et kívül-belül egy ráköltöttem kb 200.000 ft ot aztán árultam 250-ért eljöttek megnézték,tetszett is a parasztoknak de a kutyának se kellett mert hátul dob fékes volt
az az igazság hogy kérni lehet bármit. ha van pénz akkor megveszik
én pl 220ért vettem a ténérét, és olyan 50 lesz a ráköltés, mondjuk gumikat kaptam rá azt nem számolom
ha beszámítom a friss műszakit is akkor 60 a ráköltés szóval 300alatt megállt egy friss műszakis, új akkus új láncszettes új szívócsonkos gép amin egy horpadás sincs sehol sem, csak itt-ott kisebb festékfelpattogzások ami ugye egy endúrón nem meglepő dolgok
de van aki 350ért árul ilyesmit.....már múlt év tavasz óta......
320 volt
eddigi hibalista az önindító bronzkefeszett és kormánycsapágyat cserélni kell mert kicsit "ragadós"
mondjuk ezen lehet egy tisztítás is segített volna
Én abból indultam ki, hogy valaki a szutyok szarért kér el 300-at sőt szutyok kis robogókért...képen látszik, hogy putri... de öszintén..mi jobb? Veszel egy motort ráülsz és mész vele..vagy veszel egy motort és ráköltesz x ezer forintot mire menni tudsz vele...
Ezeket hiába számolod össze senki nem fizeti meg
Az Ini az élő tanúja annak,hogy a haverja milyen patika állapotú papiros dominatort vett 300-350.000 ft között pontosan nem tudom,de az a lényeg,hogy lehet találni.Én is félve mernék 300.000 ft fölött kérni az enyémért pedig elől-hátul futómű cserélt,tuning vezérmű tengellyel,tuning karbival,320 as féktárcsával elől 6 dugattyús féknyereggel van felszerelve.
a 2 zsír úk cross gumit majdnem elfelejtettem!
Srácok ma a kezembe kaptam egy TKRJ dugattyút ( XL 185 ) és meg kell mondjam elég jó minőségnek tűnik megvan a régi xr-em prox dugója és kb egy szinten van viszont olcsóbb annál 29000 a 600-ashoz szóval sztem meg lehet venni
Hogy Tisztán láss: Vezérlés csere: 46.000...új kerékcsapágyak 11.000...új szívócsonk: 21.000...új láncszett: 22.000, új olaj szűrővel: 11.000... átzsírozva kormány csapágy, lengőkar csapágy, telókban fékekben olaj csere. + még kapott egy saválló arrow dobot :) Bármilyet veszel ez a minimum amit meg kell lépned....+ ha esetleg kopott a vez tengely...szar a dugó...akkor még többet :)
Akkor ballagj el..nézd meg milyen állapotban vannak azok ..utána meg nézd meg ezt :) Leélt szemét szar szutyok dominatorok vannak 250-ért én miért ne kérjek többet egy 100-assal :) Mikor ez patika rendben van :)
Nem akarlak megbántani,de amennyiért te adod papirosat lehet venni és pedig ahogy látom már lejjebb vitted az árát mert 400 felett árultad még múltkor ha jól emlékszem.
Én irtam neked, de neked nem kellett a Fasza kis Dominatorom :)
én vettem egy dominátort olcson és áttetem ami kellett egyenlőre, de én visszateszem az eredeti blokkot majd csak még megkell csinálni
ok
a seggrakétát amúgysem érném utol, de földesutakon szívesen csavargok
akkor könnyen meglehet :) Bár van 1-2 Beszedics család Akasztón akik nem rokonok :) De ha sikerül vennem újra egy endurót és lesz kedved kerülni egyet néha akkor összehozhatnánk .
Én csak a bátyámmal sűrűbben és egy két külföldi unokatestvérrel 1 évbe max 1-2 x beszélünk