Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem volt benne castrol(10w40 és 20w50) motul10w50, valvoline 20w50, most meg elf20w50(mondjuk evvel nem ment még 50km)
aztán semmit sem vettem észre
ugyanúgy ment ugyanúgy füstölt ugyanúgy fogyott
mintha a motul jobban fogyott volna de akkoriban volt pár homokbányás homokdombos megmozdulás
jövőre minden más lesz, már csak a biciklim kell elpasszolni és megy az új dugó az xr4-be
Lehet még ezekhez alkatrészt kapni vagy kókányolni kell.
Egyszer használtam én is 10w-50 est mert egy okos azt ajánlotta nekem nem vált be mert a kuplung is megcsúszott a váltó is keményebb lett és kb 300km után kibasztam a motorból és ment bele a 20w 50 azóta tökéletes a kuplung
Ezt akartam kérdezni.
Én úgy nézem ez talán a 88 előtti xr tengelye lehet mert a vezérműlánc is 5 soros
szerintem semmivel sem hígabb mint a 10w40
az opelban 5w40 van az már egy kicsivel hígabb
Úgy látszik hogy ez a mutatvány több sebből vérzik.
Mert az full szintetikus és túl vékony szerintem
meg van egve latszik meg az is hogy van bemarodas itt ott....elmegy meg de en cserelnem...amugy meg ez nem XR tengely szerintem
XL-nek nez ki de az tudtommal nem passzol a XR-be
Azt én még nem mondanám hogy kuka ahhoz még meg kéne mérni a bütyök méretét mert igy nem sok látszik belőle de az látszik a szinén hogy a kenés nem volt kielégíttő
Nem tudom mert 5 hónapja van nálam a motor.Csak olajat cseréltem
nem bontottam meg.
20w50 vagy 10w40
akkor a 10w50 miért nem jó bele?
Ezeket a motorokat nem 10w-50 es olajhoz tervezték és valószínű hogy az a vékony olajjal nem tudnak akkora nyomást produkálni ezek a olajpumpák amik ezekbe a régi konstrukcióju motorokban vannak
ez meg milyen tengely? amugy kuka
castrol
Nincs rajta.
Lehet hogy igazad van nemrég vettem a motort azt mondta a szerelö gyerek hogy ezt tegyem bele.
milyen marka?
a veztengelyen a autodekot nezd meg mozog e
A himbának a tengelye?
Pont nem való bele én azt mondom lég-olajhűtéses alacsony fordulatu motorba 20w-50 vagy 10w-40 de mindeki azt tesz bele amit akar Nekem több mint 60.000 van a motorba és gyönyörűek a himbák
nezd meg hogy mozog e a tengelyen mert nekem beallt
igy
Nekem még 20-50el kell menni télen is.....