Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok
Egész véletlenül nincs valakinek szüksége dominátor hátsó sárvédőre, csomagtartóra és esetleg két darab oldalidomra? Én legfőképp cserélni szeretném őket xr400 hátsó sárvédőre és oldalidomokra.
Légszűrőnél 1 ik oldal ledugózva, a másikról 1 szívócsonk a karbira. Eddig jól megy a dolog.
semmi extra nincs benne, csak rá kell hangolni a karbit!
várok minden infot kis kocskás papírra jegyzetelve ... lészürö ?
Beszéltem ismerősömmel, holnap felderítem mi lehet vele, miért jár úgy a motor. A lengővillához meg már csináltatok kisebb hézagolókat aztán bemegy a kerék.
Hajtókar is azonos. Tengelycsonkok, kúp esetleg más. Nem tudom, arra még nem találtam választ.
Azt már sikerült kiderítenem, hogy a csapszegátmérő azonos, a dugattyú szoknyája és a csapszeg hosszabb a 88 előttieknél.
Tovább keresgélek.
20 7740724 ezen elérsz
Köszi de csak 18" kerék érdekel 17 méretben igen szar a választék gumiban... terepre persze
váz kábelekkel együtt esetleg ?:D
szia
dominátor első hátso villa teló estleg nem érdekel?
van 2 kerekem, majd megpróbálom azt is, kb 10mm kellene még.
bele kell mennie enyém is benne volt ....
85-87 13000-MK2-030 CRANKSHAFT
88-00 13000-MN1-671 CRANKSHAFT

Nem hinném, hogy jó lenne a 88 előtti neked.
Az egy dolog, hogy a löket azonos. Lehetnek eltérések, akár csapszegátmérőben is.
Most nem is, de a dobfékes kerék sem megy bele. Valaki alakított rajta.
ez nem tarcsafekes
EZ tuti tárcsafékes
és ami neked van azon a fék "tuskó" kerek kerek...
Ezen meg ilyen "sín" szerű a formája
jaja
nem ,amúgy még nem, nem vagyok otthon,pont megyek kocsival pestre perceken belül,te is pesti vagy ha jól tudom.
remélem jó lesz az én blokkomba ez a főtengely,nemtudom miért úgy írják e bay en ,hogy 85-87 ig az egyik,másik meg 88tól... lehet valamiben más lenne ?
http://www.ebay.com/itm/1986-H...
http://www.ebay.com/itm/honda-...
éppen a pálinkát töltöd ki ?
Nem dobfékes, csak én azt rakok bele. Tárcsafékes volt, a féknyereg mocis kollégánál van!
már alakítok egy tm 40 est a gépemre szóval minden bizodalmam benned van.D
Most néztem az a baj hogy ez dob fékes...... Írtátok az elöbb hogy lehet hegeszteni a féknyeregnek fület , de azt meg tudnám a mostani villán is oldani...
Keresgélek tovább akkor... az a baj hogy Ebay ről baszott drága a postázás...
Az anyagiakat privibe!
18 és 1 liter pálesz :) ez az alja
Ha visszamész, mocis kolléga rakta fel. Ha nem találod linkelem újból!