Jó lett a videó. Jól halottam, hogy jövőre csak egy túra van tervben?
Telefonszámod, e-mail címed, meg a Pisti címét küld el nekem a barany8@citromail.hu-ra. Nem akarom itt tördelni az oldalt.
ja tényleg azt akartam még kérdezni,hogy az normális,hogy a domi hengeremnek a perseje nem ér fel a henger alu öntvény tetjéig,hanem 1-2mm el alatta van,olyan mintha le lenne csúszva a persely benne
igen,ezért lenne jó nekem is egy domi főtengő,azzal lenne kompót benne XD
arra gondoltam,hogy nem lehet átalakitani a domi főtengelyt, konkrétan leesztergálni belőle azt a plusz 5cm ert,és a kúpos felületet meg oda,ahol a szabadonfutó van,szépen,csak nemtudom mennyire kivitelezhető
igen én is hasonló eredményre jutottam,h kb ez lenne a végeredmény :D
csak az a baj,hogy szerintem a kisebb lökethossz miatt ,5mmel kisebb löket,az ugye felső és alsó holtpontban is 2.5mm-t jelent,tehát a felső holtpontban a dugóm 2.5mm el lejjebb lenne,mint most,azaz a kompressziós térfogat megnőne, kompresszió viszony kisebb lenne,ami kisebb teljesitményhez vezet :D
domis henger 100mm er ugyan ugy mit a XL600R ha jool tudom...csak a lokethossz miatt tobb ccm a domi....igy ha nem tevedek neked XL fotengovel es domis hengerrel olyan lesz mint ha XL600R-ed lenne...589ccm .....javitsatok ki ha tevedek
na beszéltem a bontós sráccal,de xr hez neki sincs főtengelye,de azt monta,hogy az xl 600 főtengelyt bele lehet rakni,csak más dugóval,mert annak 3mm el feljebb jár a dugója, gondolom a csapszeg a dugóba lejjebb van rakva ennél. de a dominak meg 82mm es a lökete ha jól tudom,és nekem olyan a henger rajta,bár nemtudom a gyári xr 6 hengerhez képest miben más,hosszabb lehet 1-2mm el, vagy nemtudom.
de a végén az lesz hogy egy xl főtengelyt veszek,szép összvér lesz xr blokkba xl főtengely domi hengerrel XD na de ha túl fennt jár,ahogy R7 kolléga is írta, hogy alumínium hengertalp tömítéssel megemelték a hengert annyira,hogy jó legyen, az itt is járható út lenne
Lökethosszuk egyezik aztán hogy a tegelyen mit változtattak arról nem tudok semmit sajnos az xr-ről ezen téren nem tudok segítteni Nekem a domi a szívem csücske arról többet tudok de azt se mesterfokon
Igen jó lenne ha gurulgatnál....... Attilával is beszéltem, le van sérülve sajnos megint.....
Visszatérve tényleg hiányzik vagy 15-20 paci nekem, Devilkének meg valami franko guma kéne és akkor még jobba dolgokat tudnánk összehozni
De küzdünk és élvezzük ha a keret engedi
azt nemtudod,hogy az első szériás ,2karbisnak a főtengelye az nem olyan,mint az 1karbis újabb blokkba? mert nézegetem ebay en,és ott úgy irják,hogy egyik 85-87ig jó, a másik meg 89től 99 ig,mint kiderült az enyém 89es :D
Nem volt azzal semmi gond csak csúszott a föld én meg szívom a véred meg hát irigykedem mert én csak itt a fórumon motorozok meg jártatom a pofám a motor meg ott rohad a garázsba de azért tavaszra összepattintom aztán aki bújt aki nem
Na Na Csak mer nem 5.ben mentem az nem azt jelenti hogy nyöszörög
Szépen fel vitt az oda is ahova nem gondoltam, hogy felérek!
Kapott is csókot hazának
Majd Devilke ad helyzetjelentést
A látszat néha csal
Telefonszámod, e-mail címed, meg a Pisti címét küld el nekem a barany8@citromail.hu-ra. Nem akarom itt tördelni az oldalt.