Ini megmondom neked őszintén mikor megvettem a domit akkor én azért vettem mert megfogattam,hogy nem fogok szerelgetni,de aztán volt pár dolog ami nem tetszik a konstrukción és én ezért bonyolódtam bele ebbe a tuningolgatásba,meg valahogy jó érzés mikor te saját magad hozól össze valamit nem pedig rá ülsz egy kész motorra (Pl: KTM) amin már nincs mit alakítgatni
még mindig nem értem mire jó ez a karbicsere.....
a gyengének kikiáltott xr4 2. simán megemeli az elejét annyira hogy felugrat az úthibákra
szóval jó ez így ahogy van.....
csika volt a javító ember
teljesen elégedett vagyok a munkájával
valami kis biszbasz még hiányzott is belőle azért nem is lehetett állítani
azóta 2 ökölnyi köveken úgy megy át a gép hogy alig moccan a kormány
Akkor csak úgy tudok befaragni telót másikat, az xr-hez nem csináltak mittudomén valami tuning cég... :D mondjuk lehet ez nagy hülyeség! Meg karbit honnan tudok, és honnan érdemes,tipus milyen legyen, asszem te tm 40est árultál, amit Tiger megvett! Ha jól olvastam ott elég csak az alapjárati fuvókát cserélni? Mert ha telót cserélek akkor felni meg nyereg tárcsa istenpicsája minden kell ugyi... Már kurvára várom kint cseszem a rezet összterreichbe szedem össze a motortuning árát :D
amikor építkeztünk picsa olcsó volt a gáz, a bolti ár negyedéért hozták a konvektorokat
kémény meg nem lehet a házban mert tetőtér beépíthető, hülye fejjel arra is meg van kérve az engedélyek
szóval nem egyszerű a gáz kiváltása
a gyengének kikiáltott xr4 2. simán megemeli az elejét annyira hogy felugrat az úthibákra
szóval jó ez így ahogy van.....
Ez egy Korth
teljesen elégedett vagyok a munkájával
valami kis biszbasz még hiányzott is belőle azért nem is lehetett állítani
azóta 2 ökölnyi köveken úgy megy át a gép hogy alig moccan a kormány
kémény meg nem lehet a házban mert tetőtér beépíthető, hülye fejjel arra is meg van kérve az engedélyek
szóval nem egyszerű a gáz kiváltása
Van egy hőálló ,matt fekete verziója.
Szerintem fasza
jövőre kemény leszek
nyár végéig úgy sem lenne semmi belőle
mert ez a kütyü a radiátorokkal minimum 150 pénz
már a havi 5 rugó is 5 éves megtérülést jelent