Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megtettem
még nem vagy jedy?:O
Hali!Megtisztelő a megszólítás de nem vagyok rá méltó
képet nem tennél fel?:)
én meg xl-el, de szerintem hasonló lehet, túl nagy különbség nincs, gondolom én!
szeva masteron nagyúr.D
Ebbe xl blokk van nem xr de amúgy nem lehet rossz ha igaz amit leírt
még nem mentem xt vel egyszer kiprobálnám milyen xl -hez képest.)))
aha
xt-d van?:)
witboynak van ugyan gyürü nélkülis ........érdeklödj töle
néztem én is
valakinek nincs elfekvőben még használható 520 lánc?
értem.... a speed csizmám 43-as és cipőben is 43-t hordok!
nekem utcai cipőm 42es, cross csizma meg 43as
amint felpróbáltad rá fogol jönni:)
Üdv!

Cross csizmánál a méret megegyezik a normál viselt cipőmérettel vagy inkább nagyobb szükséges?
mit vásároltál miben mesterkedel?.)
ja annyira nem merülök bele a vizsgálatba,szemrevételezés,ráütök a hajtókarra úgy hogy lóg a főtengely rajta,nem csilingel e(régi szimós megoldás ) meg megmérem a hajtókar főtengely közti hézagot,kb ennyit lehet tenni,aztán reménykedni.
de amúgy nem a azért nem veszek újat bele,mert nem akarok,hanem mert most nincs rá lóvém, nem volt be kalkulálva a költségvetésbe ez a kis probléma:D úgyhogy marad ez,hogy megpróbálok 1 jó állapotú bontottat ,és reménykedek hogy jó lesz
A CRF sárvédők meg +5 lovat.
Te a helyszínen mérsz körfutást meg mindent?
A motor vásárlás valóban zsákbamacska. Pont ezért vennék új alkatrészt, hogy legalább az alkatrészvásárlás ne legyen az. Én akkor tudok nyugodtan aludni, ha tudom mit rakok össze, és az tuti, hogy jó.
De én nem akarlak lebeszélni semmiről.
10lovat dob rá a max sport rendszer
garancia nincs rá,ez tény, de ennyi erővel használt motort se szabadna venni mert zsákba macska :D hát megnézem azért,hogy mit veszek, meglehet mérni a hajtókart,hogy milyen állapotban van
beszartam rajta