ja annyira nem merülök bele a vizsgálatba,szemrevételezés,ráütök a hajtókarra úgy hogy lóg a főtengely rajta,nem csilingel e(régi szimós megoldás ) meg megmérem a hajtókar főtengely közti hézagot,kb ennyit lehet tenni,aztán reménykedni.
de amúgy nem a azért nem veszek újat bele,mert nem akarok,hanem mert most nincs rá lóvém, nem volt be kalkulálva a költségvetésbe ez a kis probléma:D úgyhogy marad ez,hogy megpróbálok 1 jó állapotú bontottat ,és reménykedek hogy jó lesz
Te a helyszínen mérsz körfutást meg mindent?
A motor vásárlás valóban zsákbamacska. Pont ezért vennék új alkatrészt, hogy legalább az alkatrészvásárlás ne legyen az. Én akkor tudok nyugodtan aludni, ha tudom mit rakok össze, és az tuti, hogy jó.
De én nem akarlak lebeszélni semmiről.
garancia nincs rá,ez tény, de ennyi erővel használt motort se szabadna venni mert zsákba macska :D hát megnézem azért,hogy mit veszek, meglehet mérni a hajtókart,hogy milyen állapotban van
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Cross csizmánál a méret megegyezik a normál viselt cipőmérettel vagy inkább nagyobb szükséges?
de amúgy nem a azért nem veszek újat bele,mert nem akarok,hanem mert most nincs rá lóvém, nem volt be kalkulálva a költségvetésbe ez a kis probléma:D úgyhogy marad ez,hogy megpróbálok 1 jó állapotú bontottat ,és reménykedek hogy jó lesz
A motor vásárlás valóban zsákbamacska. Pont ezért vennék új alkatrészt, hogy legalább az alkatrészvásárlás ne legyen az. Én akkor tudok nyugodtan aludni, ha tudom mit rakok össze, és az tuti, hogy jó.
De én nem akarlak lebeszélni semmiről.