Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhhá jólvan egyről beszélünk,nekem is ez a srác száma van meg
korrekt srác,itt a képesmotoron is hirdet,én itt találtam még régebben,vettem tőle már vezérlést,meg most kapcsolót,pár apróságot
csak megvárom még mocis mit mond
hát akkor az lesz hogy keresek egy xr főtengőt, van 1 számom ,egy bontós srác vettem már tőle pár dolgot ,és elég jó árban adta a dolgokat,lehet hogy neki van,csak addig nem hívtam,még itt nem tisztázódik a dolog,esetleg még MOCIS kollégára várok,hogy akkor abból mi lesz, de akkor sajnos R71 el nemtudunk üzletelni,mert neki domihoz van csak
sokmindent megcsinálok a motorokon ,de egy hajtókar cserébe nem szeretnék belemenni,azt egybe cserélek
Mi a helyzet Sercinger?Láttam a videót nagyon nyöszörgött az 500 as a hegynek valamit csinálj vele mert ez már a vicc kategória
okés megnézem minnyá:)
Én is tőle szoktam bontott cumokat beszerezni, Ha nem veszi fel próbáld később, vagy ha van ideje vissza is csörget.....
Ő rá gondolt azIni őt próbáld meg hátha van neki. 06306122067
Abba nem szabad belebonyolódni meg amúgy is a dominak az alsó csapja keskenyebb és a hajtókarja is rövidebb mint a xr-é tehát már az gondot okozna Keresni kell egy bontott xr főtengelyt ami tudom nem egyszerü de jobb ötletem most pillanatnyilag nincs
az expresszen (is) hirdetett régen egy emberke xl-xt cumókat
valahol északon lakik( balassagyarmat, salgótarján vagy ilyesmi) keresgess hátha hirdet még
annál volt egy rakat mindenféle cucc sokféle típushoz
külön volt a hondás meg a yamahás hirdetés
aha,hát az valóban problémás ügylet akkor ,átrakni a hajtókart az meg megint bonyolult művelet,szétpréselni,aztán össze a másikat,centírozni minden
Igen mert a szabadonfutónak és a hozzátartozó meghajtó fogaskeréknek kell a hely.
Pont azért jó a közeli mert az még több mínusz kilót eredményez
de akkor tulajdonképpen maga a lendkerék ,meg a kúpos rész a főtengelyen ennyivel kintebb van a hajtókarhoz képest?
Ezt pontosan meg nem mondom neked de kb 5-8cm el biztos hogy hosszabb.Ne reménykedj abba hogy elfér mert a Dominak jóval szélesebb a gyújtás oldali deknije pont ez miatt.
hali
domi főtengelye mennyivel hosszabb mint az XR 6 é? a gyújtás oldalon.
Na ha most bele olvasna az asszonyod a fórumba mehetnénk látogatni téged a korházba
nem jó a kínálat, meg ilyesmire nem árt ha távolabb megy az ember

én is annyira tippeltem,89 vagy 90 :D
Hogy állsz szomszédasszonyokkal?
inkább reggel-este szex az is fogyaszt, csak kellene felhajtani pár segédet hozzá
joo etrend es gyurja....le is fogysz es meg asszonynak is megtetszel ujra
89-es a kicsike
Gratulálok magunknak
A videóért pedig köszönet Omlinak
Reggelt mindenkinek
7 végi motorozás össze vágta Omli és gondoltam megosztom
http://youtu.be/uU8bZwWKWXw
esetleg a szomszédnak, mert akkor nincs nagy visítozás
Az a jó ha passzentos mert ha lönyög benne az senkinek se jó