áhhá jólvan egyről beszélünk,nekem is ez a srác száma van meg
korrekt srác,itt a képesmotoron is hirdet,én itt találtam még régebben,vettem tőle már vezérlést,meg most kapcsolót,pár apróságot
csak megvárom még mocis mit mond
hát akkor az lesz hogy keresek egy xr főtengőt, van 1 számom ,egy bontós srác vettem már tőle pár dolgot ,és elég jó árban adta a dolgokat,lehet hogy neki van,csak addig nem hívtam,még itt nem tisztázódik a dolog,esetleg még MOCIS kollégára várok,hogy akkor abból mi lesz, de akkor sajnos R71 el nemtudunk üzletelni,mert neki domihoz van csak
sokmindent megcsinálok a motorokon ,de egy hajtókar cserébe nem szeretnék belemenni,azt egybe cserélek
Abba nem szabad belebonyolódni meg amúgy is a dominak az alsó csapja keskenyebb és a hajtókarja is rövidebb mint a xr-é tehát már az gondot okozna Keresni kell egy bontott xr főtengelyt ami tudom nem egyszerü de jobb ötletem most pillanatnyilag nincs
az expresszen (is) hirdetett régen egy emberke xl-xt cumókat
valahol északon lakik( balassagyarmat, salgótarján vagy ilyesmi) keresgess hátha hirdet még
annál volt egy rakat mindenféle cucc sokféle típushoz
külön volt a hondás meg a yamahás hirdetés
Ezt pontosan meg nem mondom neked de kb 5-8cm el biztos hogy hosszabb.Ne reménykedj abba hogy elfér mert a Dominak jóval szélesebb a gyújtás oldali deknije pont ez miatt.
korrekt srác,itt a képesmotoron is hirdet,én itt találtam még régebben,vettem tőle már vezérlést,meg most kapcsolót,pár apróságot
csak megvárom még mocis mit mond