Felhegesztés ilyennel még csak ne is viccelj maximum újra köszörülés.Olyant már csináltattam de az is 16.000 ft volt egyébként a Gaál motorsport újra köszörüli.
Nem akarlak elkeseríteni, de van itt baj rendesen. A vez. tengelyen is vannak felújításra utaló nyomok, és a hengerfej csavarok sem eredetiek. Nem ártana az olajzást is átnézni, ne hogy megegye még egyszer az út himbákat!
Zárt csapágy van az olajozás felől?
Az a helyzet, hogy sokszor többe kerül a szerelési költség mint maga az alkatrész! Ha van érzéke az embernek hozzá akkor azt mondom csinálja saját maga, kerülhet olyan helyzetbe hogy hozzá kell nyúlni és egy piti dologért fuvarozni szerelőhöz meg várni heteket hátttt...... nem azért tartom a motort.
Ez az én véleményem
Hozzám legközelebb a Szatyináék lennének szerelés szempontjából de egy vezérlés cserét én is megcsinálok pikk-pakk azért nem cipelem a motort hozzájuk és tartok tőle hogy nem pár ezer forintot kérnének
nem tudom......
majd ha meglesz akkor leírom
havernak párezerért cserélt vezérműláncot meg tett bele gyertyamenet javítót
mondjuk oda úgy vittük hogy kivettük a blokkot nem kellett szarolni a ki-beszereléssel neki
de az xr4-ről meg le lehet szedni a hengert úgy hogy a vázban van a blokk szóval gyorsan fog menni az is
saját maga fúrja, a hengert
majd beszerzek eredeti szelepszárszimmeringet, meg hengerfejtömítést
Zárt csapágy van az olajozás felől?
Itt a lista.
akkor mipicsának egyem az ideget?
Ez az én véleményem
majd ha meglesz akkor leírom
havernak párezerért cserélt vezérműláncot meg tett bele gyertyamenet javítót
mondjuk oda úgy vittük hogy kivettük a blokkot nem kellett szarolni a ki-beszereléssel neki
de az xr4-ről meg le lehet szedni a hengert úgy hogy a vázban van a blokk szóval gyorsan fog menni az is
saját maga fúrja, a hengert
majd beszerzek eredeti szelepszárszimmeringet, meg hengerfejtömítést
feldobom a futóra legurítom a szerelőnél aztán jónapot
olajcsere a max amit még bevállalok
volt hogy fél délelőtt 1.-2. padlógáz
na akkor forgott rendesen
meg úgy dél felé már ülni nem tudtam egyenesen....