Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma összeraktam, be is indult, csak szivatóval megy, de melegen is kell 1 kevés neki, meg eléggé pörög, nincs alapjárat, de csak most kezdeném tekergetni a karbit, még nem állítottam rajta semmit, de be kellet fejeznem, holnap folytatom.
15ropira gondoltam meg viszek 2liter páleszt,és akkor mindenki meg lesz elégedve,na mit szólsz ?
de hozzá csaphatol még egy liter házit a deákhoz és meg vagyunk alkudva:)
Vitboy van képed róla ? Meg valami árat mondjál kb mennyi lenne
na mit szólsz az ajánlathoz ? vagy alkudni nem lehet ?
Ne kövezzetek meg de KTM WP teló az maradjon a bajor vasakban nekem Showa kell
mikor lesz késza proto típús?:) teszet eredmények érdekelnek:) fényképpel ilusztrált a karbirol a légszürö az milyen lesz rajta ?
Így van, semeddig sem tart ráhegeszteni , ha kell jópénzért megválok tőle!
Ne már Nem érdekel Alu XL hátsó villa?
forditott ktm telo ? elöre? esetleg?:D
sztem is pont ilyen csak a nyereg rögitöt kell rá hegesztetni jó hegesztö ebéd idöben fel varrja
Pont az a lényeg hogy XR 600 R legyen az tuti passzol az önindítós XL m be meg a lényeg 18 Hátsó felni ! Előre CR vagy crf futóművet akarok.... de az majd rá ér ha lesz rá keret
8ért adtam az alut Vitboynak arra már csak hegesztetni kell és használható tárcsásnak is ...
Pont ilyenem van, most vettem mocis kollégától!
De én dobfékeset rakok rá, nem szarakodom a tárcsafékkel.
van fasza házipálinkám, mi lenne ha egy részét abba fizetném ?
nagy műgondal készítettük apámmal
hátsófék munkahenger is van ...
150dolcsiért amúgy is húzós kissé ,nem ? főleg hogy még a posta is 92 dollár,ott lenneél 250dolcsiba,ami közel 60 rongy lenne,jobb ha itthon veszel bontóból
nem is magyar aki nem szereti:D
dominátor elsö hátsó kerék?:D
Valakinek nincs esetleg XR 600 R tárcsafékes hátsó lengővilla elfekvőben? (esetleg kerék féknyereg is... )
http://www.ebay.com/itm/1994-X...

Mert én nem lövésem sincs hogy kell rendelni Ebay ről
szereted a pálinkát ?
jólvan,jelenleg egyedül te vagy,akinek van eladó xr főtengelye magyarországon,és tudok is róla
Mocis kollégával én is egyezkedtem a hét végén! Sajna nem megy bele a kerék a lengővillába, alakítani kell rajta.
Nyugodtan nézz szét ... ha gondolod ezt nem adom el másnak szóval meglesz késöbb is
írtam nekik egy mailt még délután,de most úgynézki hogy mocis kollégával egyességre jutunk :D