Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én nem méregettem hogy mennyi a lökethossz .....motorszám nem elég ha egyezik?
bazd meg olyan lendületed van sosem lesz az kész-...
Én is úgy gondolom
nemrossz ötlet valóban, csak rákell jönni,hogy tényleg egyeznek e
meg venni kell akkor egy domi oldaldeknit is...
Ez jobb ötlet mint az esztergálás
Devilke-nek domi közép, LM oldala
Az LM oldala szerintem egyezik az R-esével és akkor az XR is ugyan az........ de ez csak feltételezés
egyenlőre az elmélkedés szintjén megy a dolog,aztán majd kisül a végére belőle
ajánlottak hozzá prox hajtókar felújító szettet, 70ezer .... XD
Van rá esély hogy passzolna
Vélemény a deklire ?
hát de szerintem a domi oldaldeknije nem olyan,mint az XR é
milyen hő? nem kell észnélkül esztergálni
abból kell dolgozni,ami van jelen helyzetben úgy néz ki,hogy domi ,vagy xl főtengely esetleg lenne, xr é sehol sincs,még a bontósnak se,muszáj egy kis kreativitást alkalmazni a cél érdekében
Legyen szerencsétek Ha összejön akkor ez egy forradalmi újjítás én is szeretem az ilyen átalakíttásokat de ez nekem már túl extrém
Akkor legyen Domi főtengely, de akkor már a Domi oldala nem jó? És akkor nem kell sufni tuningolni
Ez mind szép és jó mert van elvetemült aki mind ezt + tudja oldani! DE Mi a helyzet a Hővel? Meg fog rideged-ni úgy hogy működés közben úgy elkalapálja az egész blokkot hogy öröm lesz nézni
azt mondta az öreg,hogy megoldja,nem tértünk ki a részletekre, ha azt mondja hogy meg lehet ,akkor megcsinálja ,valamit biztos kitalál a hajtókarra,én pl egy gumis valamivel kikötném a plfaon irányába,és had járjon leföl de ő nemtudom hogy akarja,ékpályát meg marógéppel belerakja és kész,minden megoldható csak kell hozzá kreativitás
Ez igen a Mekk Elek elmehet a picsába hozzád képest Én nem akarom befojásolni a tervet de hajtókarral mi a terved mert miközben ez ott pörög az esztergába az elég csunyán csapkolódni fog a másik gond hogy az éknek a helyét is ki tudjátok marni? Ha ezt így meg csinálod akkor minden elismerésem a tiéd
MOCIS
te akkor mindenféleképp csak egyben válnál meg ettől a blokktól?
a lökethossz itt 75mm ?
Hali R71
na még nincs teljesen elvetve ez a domi főtengelyes dolog se, minyen árat gondoltál érte?
van egy fasza esztergályosom, beszéltem vele erről a főtengelyről, azt mondta,ha belefér az esztergába megtudja csinálni amit mondtam,szval csak nem olyan rossz ötlet ez, eddig nem volt olyan dolog,amivel ki tudtam volna fogni az öregen,nagy szaki pedig volt már pár hajmeresztő ötletünk amivel odaállítottunk hozzá
Áááááá még arra vár hogy berakjam az új veztengelyt meg az új vezlánzot de ebből januárba lesz valami mert már lassan itt vannak ünnepek és nem akarok addig a motorral foglalkozni,meg még a vezláncot is meg kell rendelnem
Köszönjük
Majd +csörgetlek és akkor mondod mi kell! Szerintem még nem tudom mennyit megyünk jövőre Amennyit tudunk és az időnk engedi Mivel nem olyan egyszerű összeegyeztetni az időpontot! sajnos....
1 az tuti Masteron és Devilke a szervezők, tervezők
Hogy áll dominándor, már pöförög?