érdekes,hogy ezen a képen meg nem egyformának mutatják, bár az xl és domi deknijére hamarabb mondanám hogy tényleg egyforma,mert xl em volt, meg havernak domija akkor, és tudom hogy hasonlóan nézett ki a dekni
kár hogy eladta,megragadt neki és eladta alkatrésznek valami kispénzért,most jól jönne belőle pár cucc
Én XL 600 R ! tömités készletet vettem a Dominator blokhoz !
És tuti jó a dekni tömítés ! blokk tömítések 100% ugyan olyan kell minden Blokkhoz legyen az XL XR NX 600 ill. 650 ccm be
jónak kell lenni bele,az mind1 hogy én mennyit gondolok érte,az a lényeg,hogy te mennyiért adod el
írj egy mailt aztán egyeztetünk esetleg tudok részben pálinkába is fizetni ha érdekel
na erre a xr -domi gyújtásdekni kérdésere azt találtam ki,hogy megnéztem az xr és domi generátor feldél tömítését, abból kiderül,hogy ugyanolyan e vagy se
de ahogy látom nem egyforma,úgyhogy ez az irány se lesz célra vezető
na de hátha mocissal megegyezünk
igaz
csak az tévesztett meg,hogy Tiger azt mondta,hogy xl blokk van benne,annak meg 75mm,de akkor nemtudom miben különbözhet a 85-87es főtengely,meg a 88tól gyárotttba,mert ebay en is külön árulnak ilyet,meg olyat
hát állítólag annak 75mm a lökethossza,ha a 2karbis vezió ,na de ez nem annyira nagy baj,csak egy olyan dugó kell hozzá,aminek a fejmagassága ennyivel több, 3milivel.
vagyhát gondolom megvan neked a henger dugóval is hozzá,ha komplett :D
Nem akartam zavarni, de ha nekem alkatrész kellett, innen hoztam, lehet segít neked!
Troják Zoltán - 06-30-855-7633
kár hogy eladta,megragadt neki és eladta alkatrésznek valami kispénzért,most jól jönne belőle pár cucc
És tuti jó a dekni tömítés ! blokk tömítések 100% ugyan olyan kell minden Blokkhoz legyen az XL XR NX 600 ill. 650 ccm be
írj egy mailt aztán egyeztetünk
de ahogy látom nem egyforma,úgyhogy ez az irány se lesz célra vezető
na de hátha mocissal megegyezünk
és akkor megválnál tőle külön is esetleg ?
csak az tévesztett meg,hogy Tiger azt mondta,hogy xl blokk van benne,annak meg 75mm,de akkor nemtudom miben különbözhet a 85-87es főtengely,meg a 88tól gyárotttba,mert ebay en is külön árulnak ilyet,meg olyat
és a henger is
vagyhát gondolom megvan neked a henger dugóval is hozzá,ha komplett :D