Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lemaradtam róla
Ahogy látom,itt a sportmotoron is vannak kis videók
Szia,én találtam egy rövid videót.
http://youtu.be/QwvGD5rS4qE
Szia!
Milyen Volt a Veszprémi Enduró Show?
Nemtudod készült Róla Videó? Sajnos
nem értem oda mert melóznom Kellett,
Köszi
Mi lesz a vassal,meg marad? Látom még hirdeted.
Akkor félig hazudtam ,mert csak az eleje van full keményre állítva,a hátulján csak a csillapítás,a rugó nem!
És szerintem nem kemény. A Showa nem arról híres hogy kemény lenne
A 80 kilódhoz full keményre van állítva Elöl -hátul
Én a 100kilómhoz nem mertem behúzni teljesen,mert az eleje olyan,mint a beton.
Gratula a géphez,és használd egészséggel.Ismerkedtek már
Nekem 24040ft az éves díj. A 110 kiló nem kevés.......az én 80 kilómhoz is full keményre van állítva a futómű.
Hogy tetszik a paripa? Milyen vele menni a többi vasadhoz képest?
Majd apránként rendbe rakod,a lényeg hogy a motorja jó legyen
alaphelyzet az volt hogy volt 2 motorom, aztán egyik sem olyan amilyen kellett volna
cserélni kellett mindenképp, mert ugyebár eladni manapság nem könnyű és ha egyesével eladom a gépeket akkor a nejem elkölti a zsetont, szóval azt kellett megvenni ami volt, időközben majd összerakom
pl regina lánc van rajta meg egyéb dolgok amivel még idén simán lehet menni
de azért nem semmi hogy a 350es cagivának 3700 volt az éves kötelezője ennek meg 17ezer......

rugóján kicsit állítottam magasság jó, most már csak átnyálazom a könyvét hogy lehet a keménységén is állítani, mert kicsit túlsúlyos vagyok a gépnek
110kiló nyomja a seggét neki
És ha ennyire szétgyilkolt a motor,akkor megérte megvenni
Gyárilag 10w-40, vagy 20w-50 ásványi,vagy félszintetikus olaj kell bele. Van aki esküszik a Castrol Actevo 20W-50 re.........én Motul 5100 15W-50 -t használok bele,ettől jobb olaj nemigen van.
Rendszeresen cserélj olajat,és akkor nem lesz gond,használd egészséggel
most már az udvarban van az xr400

ahogy nézegettük ez egy rettenet szétgyilkolt gép volt aztán rendbevágták
először is kellene szerezni egy gyári fejidomot mert ez ami van rajta nem az igazi
indexeket is kell rá tolni valahogy meg a farokidomot kicsit kurtítani
olajat milyent érdemes bele tenni? mennyire finnyás a gép?
cagivába fuchs silkolene comp 4 olajat tettem mindig
ebbe is jó? vagy sima ásványit?
Tényleg vicces Egy összegurulás valamikor? +36 20 468 66 51
Vicces Én is XVII.ker -i vagyok. Én vittem a gyári bowdeneket,és az után csinálták az újakat.Ha kell lemérem szívesen,de a menetes végek mérete is fontos,mert nem egyformák.
Cross gumik vannak fent egyébként.
Nekem nincs meg az eredeti, tudod a konkrét méreteket? :)

Én is BP, XVII ker., te merre, ill. terep gumid van fent? Csak hogy merre találkozhatnánk.

Leömlő is Higashi, most arra raktam a gyári dobot, egyenlőre nem eladó, de ez változhat.
Akkor ezt a mocit láttam meghirdetve
Annyi a különbség,hogy a bowdenház 4,5cm-el hosszabb mint a gyárinál,minden más méret ugyan az.
Nem tudom hova valósi vagy. Én Budapesten csináltattam itt :
http://www.bowdenszerviz.hu/in...
A Higashi eladó? Csak a hátsódob,vagy leömlő is Higashi?
Szia colt72,

Szuper, te vagy az emberem, te már tudod a méreteket :) Hol csináltattad, ill. mennyiért?

Higashi kipuffogó rendszer van rajta, nem durrogott, de most visszaraktam a gyári dobot, így nem harap annyira, de halkabb, erdőbe jobb. Fúvokák méretét nem tudom...
Szia Diravi!
Igen csináltattam hozzá,mert a gyári bowdennek rövidebb a háza(a mikuninak kicsit más a konzolja). Egy húzó bowdennel is működik,de akkor csak a rugó húzza vissza a gázkart,így esetleg beakadhat,ami elég kellemetlen tud lenni
Hogy vagy megelégedve vele? Váltáskor durrog neked is? Esetleg azt tudod,hogy milyen méretű fúvókák vannak benne?
Üdv.
Szia colt72,

Most vettem egy '03-as XR400R-t, pumpás Mikunival. A visszahúzó bowden nincs rajta, nálam van a karbi installációs papírja, aszerint ez normális, de nekem nem tetszik.

Ha jól értem, most csináltattál bowdeneket XR400R Mikuni-hoz?

Köszi,
Diravi
Kipufogók készítését olcsón vállalom!

palacsinta@citromail.hu
Ha beleütközök egybe,szólok.
Üzletekről,bontókról meg csak annyit,hogy azt sem tudják eszik vagy isszák az XR 400-at. Mindenhol azt hiszik,hogy ez valami Japán belpiacos motor..........nekem még semmit nem sikerült bontóból szereznem hozzá.
ha találsz valahol kis pénzért hátsólámpát komplettem, akkor szólhatnál
akár valami utángyártott is érdekelne
hirdetéseket bogarásztam de nem találtam eddig, bontókban még nem kérdeztem
Szia!
Az Én xl emben a vezérmütengely csapágya kopott ki az csörgött,
állitgattam a szelephézegot míg rá nem jöttem mi a hiba,azt is nézd meg hátha az a bünös,
Akkor én ezt passzolom,ehhez nem értek
Nekem van egy nagyon fasza Spidi eső overálom,az tényleg vízálló,viszont terepre nem való,mert a bokor kiszakítja. Országúton viszont nagyon jó!
Ja, és rá lehet venni a ruhára+csizmára,mert szét lehet cipzározni.