beszerzek egy plusz lámpát valamikor, és megcsinálom a prototípust
nyáklap, ledek, műgyanta, selyem stb stb
elég pepecs meló
pl dt gyári indexébe is ledeket tettem, majd megkeresem aztán lefotózom
Nekem is sokszor kiég, van hogy minden motorozás alkalmával cserélni kell. Az a helyzet,hogy olyan rezonancia van a hátsó sárvédő
hátuljánál,hogy szétrázza. Terepen ki szoktam kapcsolni.
sajna feladta a java része
olyan esőt kaptunk hogy a motorosgatyámba állt 5 centis víz
10-15 méterre láttunk itt-ott
már nem tudtam a gázt húzni úgy fáztam
ha gondolod lesz tavasszal ismét
bp-szeged mopedrally volt az eredeti, de volt sok érdeklődő nagyobb géppel is
mondjuk a legnagyobbak sokat szívtak pl simább gumis 990as ktm adventure sehol sem volt az én 28éves cagivánhoz azt a plusz 100 lovat itt nemigen tudta kihasználni
motorozz.hu-n lehet jelentkezni
nekem megvan a nyomvonal, de sajna már megszikkadt a terep, de ha gondolod verethetünk valamikor
hétfőn megyek az xr-ért
Ezek a motorok nem éppen ide valók,amúgy fasza kis videó.
Én is szívesen végigmennék ezen a nyomvonalon,ilyen körülmények között. Azért 1-2 idom egyengetés volt
Dugót passzolom. Vezérműkereket is csavarkötővel raktam rá. Fene megeszi már ezt :) A blokk jobb oldalán, sőt inkább a henger oldalából hallani a hangot. Ahol a vezlánc fut. Most akkor szedhetem szét megint ezt az egész *** :S Azért köszönöm :)
ő mondhatjuk. Elszállt az olajszivattyú, komplett vezérlést cseréltem. Tengelyt, láncot, himbákat, hengerfejet, szelepdeknit, egyszóval szinte mindent. Aztán kb. 3-4 tankot ha kimotoroztam, nem szétszaggatva és most elkezdett csörögni.
Hali, szerintetek mi csöröghet még egy XL600-ba, hogy ha jó az olajzása, himbák jók, veztengely sincs még a króm sem megkopva és mégis csörög? Gondoltam vezláncra. Tud az olyan hangosan csörögni, mintha az összes himba sz*r lenne? Mert olyasmi hangja van, mint mikor nincs olaj és szépen lassan enné a himbát meg a tengelyt... de olaj van. Előre is köszönöm.
szomszédnak volt, de izzadt könnyű terepen is vele, pedig elég rutinos
simán lenyomtam a ténérével, gyerekkel a hátam mögött
ellenben aszfalton nekem szimpatikusabb volt eddig minden enduromnál
akkor azt a 10 kilót átadhatod nekem , mert én meg úgy legizdultam, hogy lassan nem tudom megülni a tenerét... le se merem írni hogy mennyi kiló vagyok
3.nak..... már ezért a kettőért( meg persze még 2 segédmotorért) is le akarják venni a fejem
ez lesz most az egyedüli játszómotor, aztán miután megunom a gipszeket visszaváltok a ténérére és az aszfaltra
csak sajna egyéb áldozatot is kell hoznom, mert kicsit nehéz vagyok neki, még minimum egy tizest le kell tolnom a sörizomból
nyáklap, ledek, műgyanta, selyem stb stb
elég pepecs meló
pl dt gyári indexébe is ledeket tettem, majd megkeresem aztán lefotózom