Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit Colt leírt azt még kiegészíteném a saját pasztalatommal,ha nem baj.Én mindenképpen meglesném a blokközepet,a váz alsó részét,a segédvázat.Ha endurozott vagy esetleg versenyzett vele,akkor ezek el lehetnek törve vagy behorpadva,ami kitudja milyen módon van meghegesztve.Komolyabb típushibája tényleg nincs,maximum annyi,hogy üzem melegen is nehéz üresbe rakni,esetleg még a hátsó izzó ami gyakran kiég.
ha tudnád,hogy mit tud művelni egy rossz feszítő a hengerfejbe és azután mibe kerül helyrehozni,akkor biztos nem raknád bele.Jotanács:keress belevalót jobban jársz.
ha másfajta gyujtást akarsz beépíteni akkor nemelég csak az elektronikát kicserélni,föleg ne egy 2ötemőjét.
Szia!
Szerintem nem nagyon van típushibája,de azért érdemes átnézni rendesen. Először is hogyan néz ki,van-e rajta valami tákolás.Ez valamennyire jellemzi a gazdáját,és hogy hogyan becsülte meg a motort.Aztán a szokásos dolgok: Fékek kopottsága,kerékcsapágyak lógnak-e,kormánycsapágy lóg-e,lánc-lánckerék milyen,gumik milyenek?
A motor hogyan indul,és főleg füstöl-e......ez fontos! A legjobb az,ha teljesen hidegen indítja neked,és előtted melegíti meg. Nem szabad füstölni,se hidegen,se melegen........nagy gázra sem! Nem szabad zörögnie,kattognia a motornak,persze azért valami pici mechanikai zaja van a motornak,és hidegen indítva kicsit sír az olajpumpa....ez nem hiba. A hidegindítását megnézheted egy rövid videón,ha visszalapozol pár oldalt. Ha mész vele,akkor azt kipróbálni,hogy a kuplung nem csúszik-e,és hogyan működik a váltó..........ezek ilyen általános dolgok,nem jellemzőek az XR400-ra,de érdemes megnézni nehogy később meglepetés érjen.
Most ennyi jutott eszembe,biztos a többiek írnak még hozzá valamit.
akinek xr400as gépe van tudna adni némi infót?
vételkor mit érdemes jobban megnézni rajta? esetleges típushibák, nem megfelelő karbantartás miatt előforduló hibák stbstb

nekem csak 600as xl-es ismerősök vannak, de azok a gépek olyanok mint a ténérém, hogy félig agyonverve is kitűnően működnek
Sziasztok! Eladóvá vált 2 utcai gumi XL 600-ról (Avon . Hátsó 130/80 17"-os, első 90/90 21"-os. Használt állapotúak, 4-4,5mm profilmélységgel (középen!). Átvehetőek Váchartyánban. 5000 Ft/pár.

haribo@totalcar.hu
szia,

én az eBay-t javasolnám.

Bár az 2 hét mire megjön.

Vagy a gyári, az is megvan szerintem 8e Ft-ból.
Sziasztok!
XR650R-re keresek kuplung bowdent minél gyorsabban...
Hol tudnék venni?
Nincs mit
Köszi!A nagyvas.hu-n találtam 690-ért olajszűrőt.
www.nagyvas.hu tudsz direkt xl hez rendelni o szüröt, nincs még 500 ft sem
Sziasztok! Lenne egy buta kérdésem, tegyuk fel van egy XL és cserélni kellene a láncfeszítot, de rosszat kuldenek, de bele lehet rakni csak kevesebbet bir tonkremegy konnyen, mert nem igazán az xl 600ba való. Ilyen helyzet lehet vagy nincs olyan, h belerakom csak kevesebbet bir? Nem tudom értheto e a kérdésem, de aki ugy érzi tudna segíteni az irjon!
bármelyik motoros boltba lehet rendelni, mondod a motor tipusát évjáratát és katalógusból rendelik. 1000ft körül van az ára
alajat meg castrol actevo 20w-50est ajánlották itt azthiszem...legalábbis én azt vettem de még nem tudom milyen mer közbejöttek kis bajok
na nem baj jvőhét szerdán jön az új első lánckerék aztán góó
Szia!
Persze megyünk holnap motorozni.Nem sérült meg a hűtője,csak ő már úgy vette,hogy valami nem gyári hűtő van neki a jobb oldalon.
Az a gond,hogy állandóan melegszik,ha erőltetni kell,és nincs tempó,
pedig szereltünk rá egy ventilátort is. Nem tudom a Honda ezt hogy gondolta,hogy nem raktak rá gyárilag egy hűtőventilátort.
Úgy hogy ezúton is kérem,hogy jelentkezzen aki tud jobb oldali hűtőt XR650R-re.
Köszi a segítséget.
xl 600-ba olajszűrőt honnan lehet venni?
Haver odaverte a hütőt Mocizás lesz a 7végén
Sziasztok!
Keresek megvételre jobb oldali vízhűtőt egy XR 650R-re.
Aki tud,légyszi jelezze itt a fórumon,vagy írjon a colt72@freemail.hu -ra.
Sziasztok!

Ismerősömnek van egy Honda XL350R gépe, 1985-ös.
Sajna az elektronikája nem jó, vagyis a gyújtás, igazából nem tudom még mi pontosan még meg kell kérdeznem. Babetta gyújtás van most rajta de nem indul.
Nem tudtok véletlenül gyújtásalkatrész ehhez a típushoz?
Megkérdezem majd pontosan hogy miről van szó de egy kis doboz csatlakozókkal :) (én tényleg nem értek hozzá, neki meg nincs net otthon)

Üdv:Bence
Szép napot mindenkinek
Olyan kérdésem lenne hogy Honda FMX650 blokját belel lehetne e paitintani Xl600 RM be
valaki szaki miondja meg hogy pl a gyújtása külömbozik e?
mert a blokk ugyan az annyi hogy 1 karbis
10w-40 vagy 20w-50 motorba valo olaj kell bele....xl600-ba kb 2.5 liter kell es cserelj szurot is
Semmiképp nem autóba való olaj.
Motorkerékpár olaj kell bele.
Hogy a 82-es XL-be pontosan milyen nem tudom majd a "szaki"-k megmondják.
Sziasztok!
Vettem egy rendszámos 82-es xl600r-t.Szeretnék olajat cserélni,van valami trükkje?Mennyi olaj kell bele,és milyen?Sima autóba való 10w-40 motorolaj? Kicsit tartok tőle,még nem volt 4-üteműm.
Sziasztok! Nekem van egy HONDA DIO ZX-m! Megszeretném kérdezni, hogy mi a teendő akkor, amikor úgy indul be csak ha nagyon sokat rugok bele, de csak akkor kell sokat rúgnom bele mikor kb. fél napot egy helyben állt. Mert az aksija az teljesen szar, de amikor megyek akkor feltöltődik. Válaszotokat előre is köszike!
üdv. Dávid
koszi Toneres ......remelem nem cseszek el semmit